Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 107.860
- 94.916
- 4.978
tamamlami cimi yok, erden timur yali cocugundan korktu ayrildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tamamlami cimi yok, erden timur yali cocugundan korktu ayrildi
bu daha komikmiş bunu paylaşayım.
"Aidatını yatıran 46 bin 140 üyenin oy kullanabileceği seçimde oy verme işlemi 10:00'da başlayıp 17:00'a kadar devam edecek."Secim kacta?
Geçtiğimiz sezon için de,bu bütün tuşlara basma olayı ile ilgili burada onlarca yorum okuduğumu anımsıyorum.Ali Koc bu sene sampiyon olmak icin butun tuslara basacaktir Mourinho ile de Azizden once anlasti ve imzaladi daha planli olduklarini dusunuyorum, Aziz Yildirim gelirse Mourinho ile arasi soguk olacaktir ve sezon planini pek yaptigina zannetmiyorum o yuzden Aziz Yildirim gelmesi daha iyi olur
lavuk mu gsliyse adam gibi adamdır@Onur Üründül Bu lavukta mı Galatasaraylıymış kanks yav![]()
yine sampiyon oluruz ama aziz yildirim doneminde daha kolay gecerGeçtiğimiz sezon için de,bu bütün tuşlara basma olayı ile ilgili burada onlarca yorum okuduğumu anımsıyorum.
Ali Koç bütün tuşlara bastı, bu sene şampiyon olmamız imkansıza yakın deniyordu.
Ali Koç bu sene de bütün tuşlara basacaksa klavyelerin yeniden tasarlanması gerekecek.
En az 15-20 tane yeni tuş eklenmesi lazım.
Yok Afra'dan dolayı takığız kendisine biz kanks yavlavuk mu gsliyse adam gibi adamdır