- 16 Haziran 2010
- 202.290
- 154.115
- 6.838
Fenerbahçe, AVIS markasının kullanılması için Otokoç ile 2022/23 sezonu için 109 milyon TL+KDV olmak üzere 1 yıl uzatma opsiyonlu sözleşme imzalandığını açıkladı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizimki güncellenmedi henüz.Bizimkinden 2 kat fazla
Vay be
Cem Uzan’dan beri Gsli zenginlerin kulübe böyle destek çıktığını görmemiştim. Varsa da hatırlamıyorum. Erden Timur Murat Özkaya ve diğerleriBizimki güncellenmedi henüz.
Geçen sene Avis 50 milyon verince Sixt de 50 vermişti, 5-6 milyon euro ediyordu.
Murat Özkaya zaten fazlasını farklı yollardan veriyor.
Herifler gösteriş de sevmiyor yav.Cem Uzan’dan beri Gsli zenginlerin kulübe böyle destek çıktığını görmemiştim. Varsa da hatırlamıyorum. Erden Timur Murat Özkaya ve diğerleri
Biryere gitmez, fenere okadar borc vermistirki artik giderse Fener iflasini vermek zorunda kalir, koc da bedava feneri alir.Yalı koç gidince bunlar gerçek borç rakamlarını aciklayacaklarmi acaba azaldığını iddia ediyorlar ama bence tam tersi artması gerekir
Herif holdingi yiyip bitirecek
lan garsona kanan adamdan hayır mı beklenir zatenRahmi Koç, çeşitli sohbetleri sırasında Mustafa Koç ile Ali Koç’u evdeki garsonun gizli gizli Fenerbahçe taraftarı yaptığını, Ömer Koç’u ise son anda Beşiktaş saflarında bırakmayı başardığını anlatıyor.
Rahmi Koç, çeşitli sohbetleri sırasında Mustafa Koç ile Ali Koç’u evdeki garsonun gizli gizli Fenerbahçe taraftarı yaptığını, Ömer Koç’u ise son anda Beşiktaş saflarında bırakmayı başardığını anlatıyor.