Fenerbahçe, Otokoç Otomotiv AŞ ile 109 Milyon TL+KDV Tutarında Sponsorluk Anlaşması İmzaladı

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Fenerbahçe, AVIS markasının kullanılması için Otokoç ile 2022/23 sezonu için 109 milyon TL+KDV olmak üzere 1 yıl uzatma opsiyonlu sözleşme imzalandığını açıkladı.

1662023645298.png

Bizimki güncellenmedi henüz.

Geçen sene Avis 50 milyon verince Sixt de 50 vermişti, 5-6 milyon euro ediyordu.

Murat Özkaya zaten fazlasını farklı yollardan veriyor.
Cem Uzan’dan beri Gsli zenginlerin kulübe böyle destek çıktığını görmemiştim. Varsa da hatırlamıyorum. Erden Timur Murat Özkaya ve diğerleri

Cem Uzan’dan beri Gsli zenginlerin kulübe böyle destek çıktığını görmemiştim. Varsa da hatırlamıyorum. Erden Timur Murat Özkaya ve diğerleri
Herifler gösteriş de sevmiyor yav.

Eyüpspor - Sixt - Murat Özkaya üçgenini düne kadar kimse bilmiyordu bile.

Yalı koç gidince bunlar gerçek borç rakamlarını aciklayacaklarmi acaba azaldığını iddia ediyorlar ama bence tam tersi artması gerekir

Yaklaşık 5.9 milyon euro bağışlamış Koç. Bruma'nın bonservisi + yıllık ücretini vermiş diyelim. Aferin. Hatasını parayla kapatıyor içerideki Aslan.

Rahmi Koç, çeşitli sohbetleri sırasında Mustafa Koç ile Ali Koç’u evdeki garsonun gizli gizli Fenerbahçe taraftarı yaptığını, Ömer Koç’u ise son anda Beşiktaş saflarında bırakmayı başardığını anlatıyor.

Rahmi Koç, çeşitli sohbetleri sırasında Mustafa Koç ile Ali Koç’u evdeki garsonun gizli gizli Fenerbahçe taraftarı yaptığını, Ömer Koç’u ise son anda Beşiktaş saflarında bırakmayı başardığını anlatıyor.
lan garsona kanan adamdan hayır mı beklenir zaten

1662028440699.webp

Geri
Üst Alt