Fenerbahçe, Papiss Cisse ile Anlaşmaya Vardı

2 forvette birini mutlaka muric gibi top tutan bir forvet almaları lazımdı şu an iki tane benzer özellikli aldılar

Mürüç'ü çok ararlar ikiside yanına yaklaşamaz.

Orta sahasız yeniyorduk bunları birde orta saha alsak kimbilir neler olurdu düşünün

Takımı çöplerle doldurunca şampiyon oluruz sanıyorlar sene sonu copu tutacaklar farkında değiller üstüne uefa da sahtekarlıktan kitler bunlara sonra koyduk mu olurlar kaderlerinde bu var acı çekmek için yaşıyorlar.

Bizim forvet hattımız Eren ve Sinan'a kalmışken, Alanya Cisse'yi getirmişti.
Ben Cisse'yi Bundesliga'dan tanıyorum. Türkiye'de iş yapmaması imkansız. Fizik gücüyle oynayan bir golcü.
Burada, bir Cisse kaç para ulan, diye sitem etmiştik.

Hayırsız olsun diyelim, lakin 2 tane Muriqi eder benim gözümde.

Gscimbom mobil

35 yaş haa. Fbde Alanyadaki kadar rahat da oynayamyacak bir adam. Saçma sapan transfer. Tebrik ediyorum. Bir de perotti geldi mi 33 yaş ortalamasıyla ligin ilk 10 sırasına damga vururlar.

Yav kadro darlığına öyle alışmış ki bünyem, bu kuşlarda 2 santrafor var 3.sünü ne diye alıyorlar diye düşündüm uzun süre.

Ulan yönetim, ah ulan yönetim!

herkese çöp diyoruz da. premier ligde oynamayacaklar. ok geniş kadroları oldu. oynayacakları sadece süper lig. trabzonla bjk başak ortada. biz transfer yapamazsak geleceğimiz nasıl olacak belli değil. biraz mantıklı düşününce risk alıyorlar ama 40 maça çok geniş kadro kurdular

Cisse iyi adam ona kimse bir şey demiyor da 38-39 yaşında vardır bu adam rahat.
Bizim Seri de 34-35 civarındaydı mesela. Yaşlandığı için koşamıyordu artık.

Son düzenleme:
En azından adamlar iyide olsa kötüde olsa tüm mevkileri 2-3 yedeklendirdiler. Bizde stoperlere yada beklere bişi olsa zıçtık

Geri
Üst Alt