Fenerbahçe, Papiss Cisse ile Anlaşmaya Vardı

büyükler şunu bi anlamadı o adam orda 20 tane attıysa 40 tane de kaçırdı oyun içi çok efektif değildi yenilince de baskı fazla yoktu. Sen büyük takıma gelince bi maçta 2 net gol kaçır bakim senin nasıl itin gö+üne sokuyorlar.Bu yüzden böyle topçuların başarılı olma olasılıkları çok çok düşük bana göre ağır çöp hayırlı olsun

Bayağı beğendiğim bir herif, hayırsız uğursuz olsun.

maalesef kendini kandirarak mutlu olmaya calisiyorsun... bizde kac tane oyun kurucu var ? Belhanda mi ? Ne yapacagi belli olmayan Feg ? Babel, Falcao, Arda 33-34 yaslarinda ve yeri geldigi zaman hepsi is yapar yasa aldanmayin.. Basaksehirin yas ortalamasina bakin. Ha sikeciler sampiyon olamazsa zarar edecekler cünkü bir-iki senelik kadro o ayri

Vay be şikeciler bile kendi kadrosunu bu kadar övmüyordur. Tebrik ederim.

Ben bizim kadroyu övmedim, eksiksiz demedim, süper demedim hiçbir şey söylemedim. Niye b.klamaya başladın hemen?

Adamlar 15 tane transfer yapmış hâlâ bir
sürü eksik bölge var diyorum. Biz 15 tane transfer mi yaptık sanki?

O kadar adam alıpta hâlâ kanat lazım, orta saha lazım, 10 numara lazım diyorlarsa bu nasıl transfer politikası?

Hiçbirisi de Thiam’ı Valenci’yı Sinan’ı Ferdiyi ilk 11 e yazamıyor. Leş gibi kadro evet

Fenerde transfer sezonu ikiye ayrılır:
1- Transfer sezonu başında çok umut bağlanarak alınan topçular.
2- Onlardan bir bok olmayacağını anlayarak transfer sezonu sonuna doğru diğer transferler.

SONUÇ: Her ikisinden de bir halt olmaz ve diğer sezon aynı hikaye tekrarlar.

Vay be şikeciler bile kendi kadrosunu bu kadar övmüyordur. Tebrik ederim.

Ben bizim kadroyu övmedim, eksiksiz demedim, süper demedim hiçbir şey söylemedim. Niye b.klamaya başladın hemen?

Adamlar 15 tane transfer yapmış hâlâ bir
sürü eksik bölge var diyorum. Biz 15 tane transfer mi yaptık sanki?

O kadar adam alıpta hâlâ kanat lazım, orta saha lazım, 10 numara lazım diyorlarsa bu nasıl transfer politikası?

Hiçbirisi de Thiam’ı Valenci’yı Sinan’ı Ferdiyi ilk 11 e yazamıyor. Leş gibi kadro evet
bugün dediklerim cikti

Emeklilik için doğru yeri seçen 9 yıl evvel Pl'nin en kreatif topçularından olan veteran

Geri
Üst Alt