Fenerbahçe-Rizespor Maçı Mecliste

Herkes bol bol paylaşsın da bizim maçta iyice doğrasınlar bizi korkudan.

Belki bunun sayesinde feneri kollamaktan geri adim.atarlar

rizeli vekil - şehrime sahip çıkıyorum videosu yapmış

mecliste kimse iplememiş

ayrıca vatanın milletin derdi yerine bunları konuşan milletvekili derhal pozisyonundan atılsın ya da asgari maaşla ve kirada geçinme cezası verilsin.

Belki bunun sayesinde feneri kollamaktan geri adim.atarlar
Bu işin çözümü sadece siyasetten geçiyor bunu aylardır yazıyorum biraz aklı olan herkes idrak eder ,bizim başkan güya rte ye yakın git konuş yada fırsat buldukça bakanlarla görüşme yap hiç şikayette bulunmasan bile oralarda resim ver
Bizimkiler nasıl akıl edemiyor bunları anlamak zor

Bu işin çözümü sadece siyasetten geçiyor bunu aylardır yazıyorum biraz aklı olan herkes idrak eder ,bizim başkan güya rte ye yakın git konuş yada fırsat buldukça bakanlarla görüşme yap hiç şikayette bulunmasan bile oralarda resim ver
Bizimkiler nasıl akıl edemiyor bunları anlamak zor
siyaset niye ilgilenemiyor ?

şu an nasıl para buluruz , swaplar onlar bunlar borçlar neyle kapanacak edecek derdinde alayı...daha fazla argüman yazmayayım buraya nefret ederim siyaset tartşmaktan çünkü

ülkede denetim olduğu şey yok - kaotik karambolde gidiyor her şey... hiç kimsenin hiç bir şey pek umrunda değil - yoksa futbol gündeminde 2 senedir çıkan sözlere HÖST denirdi çoktan

hepsi mis gibi parasını alıp mecliste beleşe 5 tabak yemek yiyor hergün...sorsan MİLLETVEKİLLERİ. sorsan BAKAN ...

bak bi otel yandı gık guk gık guk....milete faturadan vsden düzmece borç çıkarıyorlar vergi çıkarıyorlar.

bunları halletsinler - zaten futbol vs kendi kendine hallolur sonrasında.

şu an futbol - ülkenin vaziytinden biraz kaçıp başka toksik ortamda öbür tarafı unutmya yarıyor ... arif yazmış yukarda en güzel benzetmeyle "milli uyuşturucu" futbol...her şeyi unutturuyor nerdeyse.

siyaset niye ilgilenemiyor ?

şu an nasıl para buluruz , swaplar onlar bunlar borçlar neyle kapanacak edecek derdinde alayı...daha fazla argüman yazmayayım buraya nefret ederim siyaset tartşmaktan çünkü

ülkede denetim olduğu şey yok - kaotik karambolde gidiyor her şey... hiç kimsenin hiç bir şey pek umrunda değil - yoksa futbol gündeminde 2 senedir çıkan sözlere HÖST denirdi çoktan

hepsi mis gibi parasını alıp mecliste beleşe 5 tabak yemek yiyor hergün...sorsan MİLLETVEKİLLERİ. sorsan BAKAN ...

bak bi otel yandı gık guk gık guk....milete faturadan vsden düzmece borç çıkarıyorlar vergi çıkarıyorlar.

bunları halletsinler - zaten futbol vs kendi kendine hallolur sonrasında.

şu an futbol - ülkenin vaziytinden biraz kaçıp başka toksik ortamda öbür tarafı unutmya yarıyor ... arif yazmış yukarda en güzel benzetmeyle "milli uyuşturucu" futbol...her şeyi unutturuyor nerdeyse.
Siyaset futbolla ilgilenmemeli zaten ki futbolda kaos olması siyasetin hoşuna giden birsey çünkü ekonomi dahil kötü giden herseyin üstünü örtmek için birebir sonuçta iq ortalaması 75 80 olan bir toplumuz
Lakin demek istediğim siyasetle poz vermek bile bazı şeyler için yeter feneri durdurmaz belki ama enazindan seninde boş duymadığını gösterirsin seni daha az dograrlar çünkü zenginler dahil herkesin tek cekinecegi kişi rte bizim başkan çoktan gitmeliydi bence hata yapiyoruz

Siyaset futbolla ilgilenmemeli zaten ki futbolda kaos olması siyasetin hoşuna giden birsey çünkü ekonomi dahil kötü giden herseyin üstünü örtmek için birebir sonuçta iq ortalaması 75 80 olan bir toplumuz
Lakin demek istediğim siyasetle poz vermek bile bazı şeyler için yeter feneri durdurmaz belki ama enazindan seninde boş duymadığını gösterirsin seni daha az dograrlar çünkü zenginler dahil herkesin tek cekinecegi kişi rte bizim başkan çoktan gitmeliydi bence hata yapiyoruz
çok yanlış olur - senin gideceğin max seviye Spor bakanı olmalı - onuda tek değil varsa sana destek çıkacak kulüplerle beraber.

zaten bizim başkan vermemesi gerkeen bi foto verdi (belmasta eski başkan olarak hani plase oldu arkada) - kaç zamandır sakız gibi kullandılar ,SEÇİM BELİRLERİZ dediler, atatürkçülüğü kendilerine özelmiş gib konuştular , yok stada ismini yazdık onlar niye yazmıyor , 29 ekimde niye bir şey açmadılar GİBİ saçmasapan , insanı çileden çıkaran yerlere götürüyorlar siyasi bir detay oldumu. o zaman gerçekten kin beslemeye başlıyorum - hoş olmuyor.

sahada "döveceksin" oyunla (hakemide evet , bunu Ünal aysal ve Fatih Terim zamanından beri yapıyoruz zaten yeni işler değil - hatta o zaman şampiyonluk değişsin diye playoff uydurdular puanları ikiye böl bilmemne) - TFF ve MHK ye usanmadan baskı ve sert dil kullanacaksın - öte tarafada gram ilgi vermeyeceksin.

başka yapacak bir şeyin yok.

rizeli vekil - şehrime sahip çıkıyorum videosu yapmış

mecliste kimse iplememiş

ayrıca vatanın milletin derdi yerine bunları konuşan milletvekili derhal pozisyonundan atılsın ya da asgari maaşla ve kirada geçinme cezası verilsin.
Dur bi kardeşim yav sanki bu konu olmasa çok faydalı işlerle meşgul oluyolar da

Geri
Üst Alt