Fenerbahçe şampiyon(!)

Cevap: fenerbahçe şampiyon

Bobo kadıköyde kaçırdın bursada son saniye penaltısını attın yazıklar olsun:mad::mad:

Sayende papazın çayırında yayılmakta olan sığırlardan sevinç böğürtüleri geliyor beşiktaş, yazıklar olsun..

Selçuk bu hareketleri çok veriyor iki işaretini götürcekler birgün :D

Fener 'in son 10 yılda, bizden 6 puan aldığı 3 sene var.

2005-06 ve 2009-10 sonuçlara bakar mısınız? (2006-07 sayılmaz zira bizle oynadıkları maça şampiyon çıkmışlardı, şampiyonluğu kaptırma ihtimalleri kalmamıştı.) (İhtimal olsaydı o maçı vermezdik zaten. ;))

Ne yani Bursa mı şampiyon? 2-2 den şampiyonluk vermiş, TFF istifa!é

Fener 'in son 10 yılda, bizden 6 puan aldığı 3 sene var.

2005-06 ve 2009-10 sonuçlara bakar mısınız? (2006-07 sayılmaz zira bizle oynadıkları maça şampiyon çıkmışlardı, şampiyonluğu kaptırma ihtimalleri kalmamıştı.) (İhtimal olsaydı o maçı vermezdik zaten. ;))

Özellikle bizim şampiyon olacağımız senelerde razıyım fenev bizden 6 puan alsın, sonuçta bir kulubün büyüklüğü kupa büyüklüğüdür kimse arasında oynadığı maçlara bakarak kupa vermiyor veya başarıdan saymıyor, sadece istatistik olarak bakılıyor.

Abi trabzona ne kızıyosunuz adamlar berabere kaldı daha napsınlar.. Beşiktaş yaptı yapacağını.. Hiç mi düşünmediniz bilica olayını.. Biz verirdik size 3.lüğü isteseniz... Ya lanet olsun artık 1 hafta TVleri falan açmam heralde.. Ne yalan söyliyim hafta başlamadan pek umudum yoktu ama maçlar son dakkalara öyle girince acayip ümitlendim taaki 2-2 diye bir ses kulağımı tırmalayana kadar.. Yazıklar olsun bişey demiyorum.. Ivankov'a ne demezsin arkadaş 1. gol zaten fiyasko 2. golde insan kendini atar topun önüne bea.. Fenerasyon kına yak.. En çok da şu cristian şerefsizinin hareketi içimizde kaldı ona üzüldüm.. Off off arkadaşımı yaraladım, elimi kestim, hatta bi çiçek belirtisi başladı bende... :mad: :sopa:

Bagdat caddesınde kutlamalar varmıs polıslerde gelmıs su ile kutlanıyomus sampıyonluk...

rüştü naptın sen ya 90. dk o gol atılır mı :S

ayıptır

bide gs li olucan

Rüştü voleyi vurdu, direkten dönen topa İbrahim Toraman rövaşata çaktı ve top doksana girdi! Rüyalarda olur dedik, inanmadık, oluyormuş demekki.. :(

2-2 mi?! 2-2 mi?! 2-2 mi?! 2-2 mi?! 2-2 mi?! 2-2 mi?! 2-2 mi?! 2-2 mi?! 2-2 mi?! 2-2 mi?! 2-2 mi?! 2-2 mi?! 2-2 mi?! 2-2 mi?! 2-2 mi?! 2-2 mi?! 2-2 mi?! 2-2 mi?! 2-2 mi?! 2-2 mi?! 2-2 mi?! 2-2 mi?! 2-2 mi?! 2-2 mi?! 2-2 mi?! 2-2 mi?! 2-2 mi?! 2-2 mi?! 2-2 mi?! 2-2 mi?!

2 2 olmuş arkadaşlar fb top çeviriyor lugano geriye döndü volkan vakit geçiriyor Allah kahretsin

anons düzeltildi 2 1 miş 2 1yok öyle bir şey :D

Küme düşen Diyarbakırspor 'un, ligin son maçında Eskişehir 'e 2-0 yenilirken, sahaya kimliği belirsiz kişilerce fiili tecavüzde bulunulduğu öne sürülünce, TFF Diyarbakır 'a acımadı.

Daha önceden de 1 hükmen mağlubiyeti bulunan Diyarbakırspor, bu mağlubiyetle puan olarak değil, idari olarak bir alt kümeye düşürüldü ve oynadığı maçlar rakiplerinin lehine 3-0 tescil edildi.

Böylelikle zirvede sıralama değişirken, yeni lider ve ligin şampiyonu Fenerbahçe oldu. :sopa:

Guiza durdu durdu son maçta patladı.. paralel olarak vurmuş olduğu kafa vurusu pınar kidonun g.tüne çarpıp gol oldu ve uefaca altın ayakkabıya layık görüldü.. umarım seneye gider takımdan çok takımın canını yaktı okcu :animation::animation:

Daniel-Guiza-9.jpg

4d3d5a139a.jpg

volkan 2-2 haberinden sonra vakit geçiriyor topu saklıyor...süper sakladı ama top şu an yok yani:D adam içine aldı lan yine:D

Geri
Üst Alt