Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ne katılamayacak

Cevap: TFF'den açıklama: FENERBAHÇE MEN EDİLDİ!

öyle olur iste, TFF umduki Uefa el atmaz, zorlamaz kendi isleri der diye gecer. Nah öyle oldu, herkes burda angirdi, diye diye Uefa bütün Ülkeyi men eder diye, simdi korkudan geri adim attilar.

BJK de yanacak gibi, yunanlar spor mahkemesinin karariyla bir lig degil, tam 4 lige gönderildiler ! Darisi bjk ve fenere

yeni transfer!

1589021_w2.jpg

fenerbahçe cumhuriyeti devrik lideri m a a yıkıldı.

öyle olur iste, TFF umduki Uefa el atmaz, zorlamaz kendi isleri der diye gecer. Nah öyle oldu, herkes burda angirdi, diye diye Uefa bütün Ülkeyi men eder diye, simdi korkudan geri adim attilar.

BJK de yanacak gibi, yunanlar spor mahkemesinin karariyla bir lig degil, tam 4 lige gönderildiler ! Darisi bjk ve fenere

ersinduzen Ersin Düzen

by cevher_bilis

fenerbahçe, süper ligden çekilmeyi düsünüyor...

24 Aug Favorite Retweet Reply

emre belözoğlu : " umarım kuralarda barcelona ile eşleşiriz "

selçuk sahin : " barcelona veya real madridle eşleşmek istiyoruz "

aykut kocaman : " barcelona dışında kim gelirse gelsin "

uefa : " hadi gidin kumda oynayin !... ! "

:animation::biggringift::biggringift::yoji::yoji::yoji::yoji::yoji:

Uefa ancak şunu yapar ; biz kendi organizasyonlarımızda şüpheli takımları bulundurmak istemiyoruz, bu yüzden de X takımları Avrupa Kupalarından, takımlar aklanana kadar men etme kararı veriyoruz.Eğer aklanma olursa kupalardan men kararı kalkar, aksi olursa ona göre yeni bir karar açıklaması yaparız.Benim tek beklentim bu.

Beklentimi karşılayan Uefa'ya teşekkür ediyorum.Çocuk oyuncağı değil bu, adamlar geldi baktılar ve şunu gördüler; bu takım şüpheli bir takım, sizin liginiz umrumuzda olmaz, biz kendi organizasyonlarımıza bakarız ve bizim organizasyonlarımızda hak eden takımlar yer alır, temiz olmayan takımların bizim ligimizde işi olmaz.Ona göre ayağınızı denk alın dediler.Bu TFF'ye de kocaman bir uyarı oldu.Güzel de oldu.

uefa eziklere vermedigi parayi somaliye göndersin. !

Emre Belezoğlu : " Umarım kuralarda Barcelona ile eşleşiriz "

Selçuk Şahin : " Barcelona veya Real Madridle eşleşmek istiyoruz "

Aykut Kocaman : " Barcelona dışında kim gelirse gelsin "

UEFA : " Hadi gidin KUMDA OYNAYIN !... ! "

real barçaya, barça intere, cimbom madride , sonra hepsi fenere.

ntv spor muhabiri iyi soru sormus maaya

hahaha bu adam dayanamaz yakinda istifa eder

bu forumda ulke puana benim kadar önem veren yoktur, bunu bilen bilir ama su anda hic umrumda degil, zaten ayvayiy edik, yunanlar bile fark aticak bu sene bize.

hatta biraz daha düselim, avrupaya sadece 4 takim gönderelim, cunku sonucta en cok 2 si gruplara kalabiliyor zaten

Yaptıkları açıklamalar, play-off'u desteklemelerinin ardından zerre umrumda değil hiçbiri. Bir tek Trabzon'u desteklerim geri kalan Yunanlılarla oynasa karşıyı desteklerim.

şimdi şöyle bir sorun var,tff bakalım mahkemeyi beklicek yoksa iddianameye göre ceza mı verecek,,inşallah ceza vermez de mahkeme bitene kadar fb avrupaya gidemez:D

Geri
Üst Alt