Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ne katılamayacak

Cevap: TFF'den açıklama: FENERBAHÇE MEN EDİLDİ!

Şenol Güneş: "Suç varsa ortaya çıkarılmalıydı. İhmal edildi. G.Saray'ın yaptığı açıklamanın üzerine gidildi ama G.Saray haklı çıkıyor. "

yaa bizim eski futbolcular yöneticiler niye sürekli fenere yaranmaya çalışıyor anlayamıyorum

-FENERBAHÇE'NİN ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDEN MEN EDİLMESİ-

Şenol Güneş, Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) UEFA'nın isteği üzerine Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'nden men etmesi hakkında yöneltilen sorular üzerine, şok olduğunu söyledi.

Türk futbolunun sıkıntılı bir dönem geçirdiğini ve kendilerinin Avrupa kupası maçları öncesi de hep bu konuların gündeme geldiğini anlatan tecrübeli teknik adam, şöyle devam etti: ''Benim için şok oldu. Futbolda iyi kötü günlerimiz oldu ama böyle bir olayı ilk defa görüyorum. Çok üzüntülü ve sinirliyim. Uzun yıllarını futbola vermiş biri olarak, Türk futbolunun bitme noktasında olduğunu düşünüyorum. Çok kötü yönetildik ve yönetiliyoruz. Birbirimizle kavga etme adına ülke futbolunu batağa götürdük. Bundan hiç kimseni menfaati olamaz. Suçu kovalayacağımıza birbirimizi kovaladık. Bugünkü karar, Türk futbolunun ayıbı ve Türk futboluna vurulmuş önemli bir darbedir. Bir çözüm yolu bulunmalıydı. Suç varsa ortaya çıkarılmalıydı. Çok ihmal edildi. Galatasaray'ın yaptığı açıklamanın üzerine gidildi ama bugün Galatasaray haklı çıkıyor. Ülke futbolunu hep birlikte yok etmiş sayılıyoruz. Burada Fenerbahçe'ye veya başka takıma olmuştur diye bakarsak yine hata yapmış oluruz.''

Şenol Reyiz Hakkımızı vermiş sağolsun :asd:

yabanci medyasina da düsdü Fenerin men edildigi...marka degeri ne oldu arkadaslar :)

firatgunayer fırat günayer

Bursaspor taraftarı Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'nden men eden TFF'ye teşekkür mesajı gönderdi.

antudan :

az önce geseli komşum kapıda avrupadanda attılar sıra lige gelecek diye laf soktu‚ne mi yaptım beyaz gömleği kırmızıya döndü hastanelik oldu dövdüm delirdim‚ biraz sonra polis gelir diye tahmin ediyorum bekliyorum...

yalancıyı..... :).. eminim şişko gözlüklü ve korkak birisindir...

reklam sponsor şu bu kafadan 30 milyon euro alacaklardı.ligde çaldıkları puanlarla şampiyonlar ligine gitselerdi.mal hırsızlığa göz yumdu ama uefa hırsızlığa göz yummadı.

Sportif olarak bizi şike yapmadan geçemeyenler,layık olduğunuz amatör kümeye kadar yolunuz var...Şampiyonlar Ligi sizin neyinize? On bir yıldır Kadıköy'de neden galibiyet alamadığımızın hesabını vereceksiniz daha!!!

yürüyerek aşılmaz o yollar benim atı gönderdim onlara :D

jimnastikyv5.gif

antudan :

az önce geseli komşum kapıda avrupadanda attılar sıra lige gelecek diye laf soktu‚ne mi yaptım beyaz gömleği kırmızıya döndü hastanelik oldu dövdüm delirdim‚ biraz sonra polis gelir diye tahmin ediyorum bekliyorum...

ahahahaha ne mi yapti, altina isemistir ahahaha )))

antudan :

11 yaşında beyinsel fonksiyonları yeterince gelişmemiş bir antulu örneği

Telegol falan yok mu ya sarardı çok güzel. :D

Pierre Cornu da formalarimizin arkasinda yer almayi inceden hak etti sanki

trabzonlular bizi pek sevmez ama benim trabzonspora, özellikle senol günese sempatim artti bu dönemde.
usta ben trbznda okuyorum neler çektiğimi bi bilseniz. şenol hoca iyidir ama aynısını "trabzondaki" trabzonspor taraftarı için söyleyemem

Hangi kanalda sike programmi var :)

:haha:

"takımı kim ligden çekecek lan herkes içeride. lube ile papaz mı?"

Twitter

Geri
Üst Alt