- 28 Haziran 2010
- 28.896
- 27.582
- 3.138
Tete
3.1 imza 2.8 Euro maaş
Zaha
2.3 imza 4m maaş nasıl beleş oluyor
Maliyetleri hiç düşük sayilmaz
Zaha neyse de, brezilyalı yunus akgunden kazık yedik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tete
3.1 imza 2.8 Euro maaş
Zaha
Szymanksi 11+4 milyon euro bonservisTete
3.1 imza 2.8 Euro maaş
Zaha
Zaha ve Tetenin maliyeti totalde 29.5m Euro falan bence benden daha komiksin.Szymanksi 11+4 milyon euro bonservis
senelik maas: 2.5 milyon euro
Farkli olacam diye soyle komik yorumlarda bulunmayin.
Ne kazığı yedik potansiyelli adamı bedava aldık sadece maaş yükü var ki bu adamın ölüsü 10 milyon eder zatenZaha neyse de, brezilyalı yunus akgunden kazık yedik
O mantikla 3-4 oyuncunun toplam maliyetini alalim da 1 oyuncuyla kiyaslayalim. Szymanski ile Tete mi karsilastirilir yoksa Zaha mi? Once ona karar verelim. Ha yok ben Sami olarak farkli olmak istiyorum o yuzden 2-3 oyuncunun toplam maliyetini yazim de Szymanski ucuz gozuksun diyeceksen senin niyetin belli zaten.Zaha ve Tetenin maliyeti totalde 29.5m Euro falan bence benden daha komiksin.
Yav ben ucuz mu diyorum neyim farklı olacak 10 senedir buradayimO mantikla 3-4 oyuncunun toplam maliyetini alalim da 1 oyuncuyla kiyaslayalim. Szymanski ile Tete mi karsilastirilir yoksa Zaha mi? Once ona karar verelim. Ha yok ben Sami olarak farkli olmak istiyorum o yuzden 2-3 oyuncunun toplam maliyetini yazim de Szymanski ucuz gozuksun diyeceksin senin niyetin belli zaten.
Ne kazığı yedik potansiyelli adamı bedava aldık sadece maaş yükü var ki bu adamın ölüsü 10 milyon eder zaten
Şu ana kadar performan gösteremedi ama bazı futbolcular uyum sorunu yaşayabiliyor kerem de ilk 1-2 maç leş atıyordu toparladı beklemek lazım adam genç ve free idi mantıklı bir hamleydiYunustan fazla bir potansiyelini göremedim açıkçası.Bir kere hızlı değil, hızlı değilsen oyun kur hakim gibi, o da yok, benim en beğenmedigim transfer oldu bu dönem
Ben de bir bok yaptı sandım, uyuyan defansa antrenman şutu çekmiş
Bunu övüp Tete’ye bok atan kesin Umuttur dedim keza o çıktı
Her maç birini övecekseniz gidin fener tutun da iki taraf da rahatlasın