Haber Fenerbahçe, Sebastian Szymanski'yi 15 Milyon Euro'ya Transfer Etti

Tete
3.1 imza 2.8 Euro maaş
Zaha
2.3 imza 4m maaş nasıl beleş oluyor

Maliyetleri hiç düşük sayilmaz
Szymanksi 11+4 milyon euro bonservis
senelik maas: 2.5 milyon euro

Farkli olacam diye soyle komik yorumlarda bulunmayin. Birbirine yakin bile degil maliyetleri.

Zaha ve Tetenin maliyeti totalde 29.5m Euro falan bence benden daha komiksin.
O mantikla 3-4 oyuncunun toplam maliyetini alalim da 1 oyuncuyla kiyaslayalim. Szymanski ile Tete mi karsilastirilir yoksa Zaha mi? Once ona karar verelim. Ha yok ben Sami olarak farkli olmak istiyorum o yuzden 2-3 oyuncunun toplam maliyetini yazim de Szymanski ucuz gozuksun diyeceksen senin niyetin belli zaten.

90 dakika casper gibi dolaşır ancak anadolu takımlarına iş yapar avrupada neden talibi olmadığını anladık tırışka futbolcuymuş

O mantikla 3-4 oyuncunun toplam maliyetini alalim da 1 oyuncuyla kiyaslayalim. Szymanski ile Tete mi karsilastirilir yoksa Zaha mi? Once ona karar verelim. Ha yok ben Sami olarak farkli olmak istiyorum o yuzden 2-3 oyuncunun toplam maliyetini yazim de Szymanski ucuz gozuksun diyeceksin senin niyetin belli zaten.
Yav ben ucuz mu diyorum neyim farklı olacak 10 senedir buradayim

Teteyi oynadığı sürede beğenmedim zaha son yıllarda paso sakatlaniyor. Bunlara vereceğin parayla Szymanski alabilirdik diyorum belki yanına başka bir adam da çekerdik. FB gitti 15m verdi ama bizde Tete zahayi ucuza almadık. Hem biz faydalanamiyoruz henüz FB faydalaniyor

Ne kazığı yedik potansiyelli adamı bedava aldık sadece maaş yükü var ki bu adamın ölüsü 10 milyon eder zaten

Yunustan fazla bir potansiyelini göremedim açıkçası.Bir kere hızlı değil, hızlı değilsen oyun kur hakim gibi, o da yok, benim en beğenmedigim transfer oldu bu dönem

o kadar para çıkışsa öküz+talisca alırdı erden timur

Şimanski konusunda Erden Timur yeterli bilgiyi verdi. Bonservis verilir fakat istediği maaş verilmez dedi. Üstüne tartışmaya gerek yok.

casper yaw gole kadar oyunda yoktu

ismail bile görüyo golü attı çıkarttı herifi. mesela kalbür üstü takımla maç yapsın fb ismail bunu 11e koymaz

Fena değil ama ne €15m bonservis verilir ne de €2.5m maaş

max. çıkacağım seviye €8-9m bonservis €1.6-1.8m maaş olurdu

Yunustan fazla bir potansiyelini göremedim açıkçası.Bir kere hızlı değil, hızlı değilsen oyun kur hakim gibi, o da yok, benim en beğenmedigim transfer oldu bu dönem
Şu ana kadar performan gösteremedi ama bazı futbolcular uyum sorunu yaşayabiliyor kerem de ilk 1-2 maç leş atıyordu toparladı beklemek lazım adam genç ve free idi mantıklı bir hamleydi

Bomboş bir topçu maç içinde gram katkısı yok o kadar boş babam da vursa gol olur

Bu adam cicaldau"nun şutları biraz daha iyi olan versiyonu başka hiçbir artısını göremedim şu ana kadar.

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de bir bok yaptı sandım, uyuyan defansa antrenman şutu çekmiş

Bunu övüp Tete’ye bok atan kesin Umuttur dedim keza o çıktı

Her maç birini övecekseniz gidin fener tutun da iki taraf da rahatlasın

Szymanski ovmedim reis ya keşke mesajları okusaydin neyse,tete de kötü transfer

Geri
Üst Alt