yukarıdaki renktaşımızın yazdığı gibi sivas'a ben de katılamayacağım. son 10 maçlarına baktım buraya yazmadan önce. 5'ini kazanmış fener. her takım böyle olsa keşke. geçen sene ray manajın penaltısı ve şampiyonlukta rahatlamamız, ondan 3-4 sene önce kadıköyde emre belözoğlunun fenerini şampiyonluktan ettiler.
ama ama ama ,
öyle 3-4 takım var ki , tarihleri boyunca oynasalar puan almamaya yeminli gibiler. çok şükür onlardan birinden kurtulduk bu sene." hatay "denen takımdan öyle bir tiksiniyorum ki, gittiler bjkden 8 yediler bizi 1 golle şampiyonluktan ettiler. bizden sürekli puan alıyorlar. sami yende bile kemik sesi duyuluyor bizim maçlarda. fenerle maçlarında gazozuna oynar gibi feneri yormadan domalıyorlar.
diğer tiksinç , mide bulandıran takım tabii ki "kasımpaşa" denen rezil,mide bulandıran kulüp. açıklamaya bile gerek yok. bunlar küme düşse de kurtulsak diye 4 gözle bekliyorum. hataydan sonra sıra sende inşallah.
diğer kulüp tabii ki rize. açıklamaya bile gerek yok yine.
özetle ,
hatay - rize - kasımpaşa 18 puan her sene maç yapmadan cepte başlıyor adamlar. diğer şüpheli 2-3 kulüp de 1-2 sene içinde tamamen rengini belli eder. umarım bu sene şampiyon olup bu ali ve acun denen 2 çapsızdan kurtuluruz da , tekrar adil rekabet ortamı sağlanır.