fenerbahçe sempatizanlığı gözlemlenen takımlar

Veli Baltacı

!!!Shreddlendiniz!!!
Yönetici
Moderatör
çeşitli sebeplerle (yönetim, teknik direktör, fbli eski oyuncuların oynaması vb) fenerbahçe ile yakınlık barındırdığı gözlemlenen takımlardır.

kasımpaşa
bodrumspor
alanyaspor
antalyaspor
rizespor
hatayspor
sivasspor
karagümrük (bir alt ligde)

gibi takımlar bunlara örnek gösterilebilir.

sanırım kimsenin itiraz etmeyeceği, bir çırpıda 8 takım yazabildik. 7si süper lig takımı bunların. 14 maç, 42 puan eder.

42 puan.

Salıncak yetmez hepsi dönme dolaba binmiş bunların.

içlerinde paşa, bodrum ve alanya artık bunu gizlemiyor bile

gümrük seneye lige dönüyor, bodrum ve alanya da düşmezse 24 puan başlangıç paketi ohh misss

diğer takımlarda kuş taşa çarptı olursa anca puan alır ne güzel yav

şu tarifeyi ts ye anadolu kulüpleri uygulasa her sene şampiyonluğa oynarlar

Çıkarlarsa iğdır erzurum karagümrük istanbul çorum
Sakarya kocaelı bilmiyorum

tarlabasi müdavimlerinin fanı oldugu club basi ceker

Sivas'ı sayamayiz 1 kez net olarak şampiyonluktan ettiler , geçen yıl da kritik haftalarda puan aldılar .. Aynı şekilde Alanya da geçen yıl puan aldı kritik yerde hem de deplasmanda ..
Antalyalık bir durum da yok keza bodrum da öyle (şimdilik erken) ..
Takım sayısını artırdikca iş antuya dönüyor gercekcilik kayboluyor..

K.pasa-hatay-rize net olarak bu 3lu fenerin karısı olmustur alt ligden de k.gumruk..

İlaveten bu 4 takım her daim fenere domalirken Galatasarayimizin başına bela olmuştur ..

Son düzenleme:
bu gerçeğe binayen;

+42 puan avans ile lige başlayan ve "türk hakemlerinin" maç yönetme şekilleri sayesinde, 24 maçta aleyhte 0 penaltı, 25 maçta aleyhte 0 kırmızı kart gibi absürd istatistikler ile aldığı desteği taçlandıran bir rakip ile yarışmak, şampiyonluk mücadelesi vermek, son derece zordur.

Sempatizanı olması umrumda değil. Asıl mesele koç bu heriflere sponsor oluyor bir şekilde para veriyor bunlarda yalakalık yapıyor. Sıkıntı burada.

Sempatizan mı bildiğin satılık hepsi.

Fenerin yandaşları

yukarıdaki renktaşımızın yazdığı gibi sivas'a ben de katılamayacağım. son 10 maçlarına baktım buraya yazmadan önce. 5'ini kazanmış fener. her takım böyle olsa keşke. geçen sene ray manajın penaltısı ve şampiyonlukta rahatlamamız, ondan 3-4 sene önce kadıköyde emre belözoğlunun fenerini şampiyonluktan ettiler.

ama ama ama ,

öyle 3-4 takım var ki , tarihleri boyunca oynasalar puan almamaya yeminli gibiler. çok şükür onlardan birinden kurtulduk bu sene." hatay "denen takımdan öyle bir tiksiniyorum ki, gittiler bjkden 8 yediler bizi 1 golle şampiyonluktan ettiler. bizden sürekli puan alıyorlar. sami yende bile kemik sesi duyuluyor bizim maçlarda. fenerle maçlarında gazozuna oynar gibi feneri yormadan domalıyorlar.

diğer tiksinç , mide bulandıran takım tabii ki "kasımpaşa" denen rezil,mide bulandıran kulüp. açıklamaya bile gerek yok. bunlar küme düşse de kurtulsak diye 4 gözle bekliyorum. hataydan sonra sıra sende inşallah.

diğer kulüp tabii ki rize. açıklamaya bile gerek yok yine.

özetle ,

hatay - rize - kasımpaşa 18 puan her sene maç yapmadan cepte başlıyor adamlar. diğer şüpheli 2-3 kulüp de 1-2 sene içinde tamamen rengini belli eder. umarım bu sene şampiyon olup bu ali ve acun denen 2 çapsızdan kurtuluruz da , tekrar adil rekabet ortamı sağlanır.

Sivas'ı sayamayiz 1 kez net olarak şampiyonluktan ettiler , geçen yıl da kritik haftalarda puan aldılar .. Aynı şekilde Alanya da geçen yıl puan aldı kritik yerde hem de deplasmanda ..

K.pasa-hatay-rize net olarak bu 3lu fenerin karısı olmustur alt ligden de k.gumruk
zamanında çelme takmış olmaları ile güncel durumun ne alakası var hüsnücüğüm?

sahada kendi takımının maçı oynanırken, locada fb maçı izleyip kendi taraftarlarından bile tepki çeken bir yönetimi olan, art arda fbli eski topçuları hoca diye getirip getirip duran, fb'e karşı 90 dk'da 3 faul ile oynamış antalyasporluk nasıl bir durum yok?

esas hedef maçı rize olmasına rağmen, o maça kartlarını temizleyen ve bir hafta sonraki gs maçına bilenen ama fbli topçuların yanında jogging yapan alanyasporlu futbolcuları da mı görmedin? geçen sene puan almış. geçen sene. (binbir özür dilediler maçtan sonra).

taa emre belözoğlu hocayken fb'ye çelme takmış + geçen sene yine uyuyarak oynadığı maçta, 1-2 oyuncusunun performansı ve YABANCI VAR HAKEMİ'nin dirayeti sayesinde fb'den puan almış sivasspor'un teknik direktörünün maç sonrası halini hatırlamıyor musun? o sivasspor'un varsa varsa ali koç ile problemi var. özellikle aziz yıldırım döneminde fb ile ne işler çevirdiğini ne çabuk unutmuşsun? daha bir kaç ay önce barış alper'e yapılanı, gs'a karşı oynadıkları maçlarda nasıl oynadıklarını ne çabuk unutmuşsun? şimdi biz bu camiaya nasıl fb'ye yakın diyemeyeceğiz?

zaten bunlar dışında yukarıda yazdığım 8 takımın 4'üne direkt katılıyorsun. diğer 4'ünü de tek tek argumanlar ile yazdım.

esas senin "iş antu'ya dönüyor" demen ve objektivite ayağına bu absürdlükleri unutman ve normalleştirmen hiç olmadı.

K.pasa-hatay-rize net olarak bu 3lu fenerin karısı olmustur alt ligden de k.gumruk..

İlaveten bu 4 takım her daim fenere domalirken Galatasarayimizin başına bela olmuştur ..
Antalya'nın 3 faulle maçı bitirmesi bile komedi

Keza Bodrum kalecisi bugün rakip 10 kişi ve takımı 2-0 önde zaman geçirmeden sarı yiyor ve sınırda olduğunu biliyor

Sivas Aziz-Mecnun zamanı gibi değil bir o çıkabilir, diğerleri ilk sıralar için kapışır

yukarıdaki renktaşımızın yazdığı gibi sivas'a ben de katılamayacağım. son 10 maçlarına baktım buraya yazmadan önce. 5'ini kazanmış fener. her takım böyle olsa keşke. geçen sene ray manajın penaltısı ve şampiyonlukta rahatlamamız, ondan 3-4 sene önce kadıköyde emre belözoğlunun fenerini şampiyonluktan ettiler.

ama ama ama ,

öyle 3-4 takım var ki , tarihleri boyunca oynasalar puan almamaya yeminli gibiler. çok şükür onlardan birinden kurtulduk bu sene." hatay "denen takımdan öyle bir tiksiniyorum ki, gittiler bjkden 8 yediler bizi 1 golle şampiyonluktan ettiler. bizden sürekli puan alıyorlar. sami yende bile kemik sesi duyuluyor bizim maçlarda. fenerle maçlarında gazozuna oynar gibi feneri yormadan domalıyorlar.

diğer tiksinç , mide bulandıran takım tabii ki "kasımpaşa" denen rezil,mide bulandıran kulüp. açıklamaya bile gerek yok. bunlar küme düşse de kurtulsak diye 4 gözle bekliyorum. hataydan sonra sıra sende inşallah.

diğer kulüp tabii ki rize. açıklamaya bile gerek yok yine.

özetle ,

hatay - rize - kasımpaşa 18 puan her sene maç yapmadan cepte başlıyor adamlar. diğer şüpheli 2-3 kulüp de 1-2 sene içinde tamamen rengini belli eder. umarım bu sene şampiyon olup bu ali ve acun denen 2 çapsızdan kurtuluruz da , tekrar adil rekabet ortamı sağlanır.
sivas aziz yıldırım dönemi fb'sinin kardeş kulübü gibiydi. her zaman da gs düşmanı bir kulüp oldu. gs maçlarına hep özel hazırlandılar. şehir olarak organizasyonlar yapıldı. ancak fb maçlarında bunları hiç göremedik.

o fb'in şampiyonluk bıraktığı geçen seneki 2-2lik sivas maçı var diye bunları aklayamayacağım. o maçta bir iki sivaslı yabancı oyunu ve yabancı var hakeminin dirayeti sayesinde puan aldı sivas. zaten maçtan sonra ortalık cenaze evi gibiydi.

Ligin en derinden dizaynı bu. Uzun vadeli kalıcı bir plan. Galatasaray'ı uzun süre denklemden çıkarmak için savaş var uzun süredir.

at şikecisi başkanı olan koçtaş var

sanırım kimsenin itiraz etmeyeceği, bir çırpıda 8 takım yazabildik. 7si süper lig takımı bunların. 14 maç, 42 puan eder.

42 puan.
sivas alanya ve rizeyi bunlardan cıkarılabilir
alanya son 1-2 yıl öncesine kadar ligin en fizikli takımlarındandı ve içeride dısarıda pek cok defa puan aldı
keza sivasta öyle
rizede bu seneye kadar yatıyordu ama bu sene yönetimleri degisti galiba
bunların arasında en tehlikeli ve pisligi kasımpaşa
gümrük bodrum ve antalya baskanlardan dolayı ama fenerli baskan olmayınca onlarda domalmıyor yenilseler dahi

ben haftaya bunların oynayacağı bodrum maçını merak ediyorum bodrumun puan alması iyi oldu.Ligte kalmak istiyorlarsa febe maçına kendi sahalarında asılmaları gerekecek.Fikstürleride zor daha bejeke ,biz ve lazyo maçları var.Eğer maça asılırlarsa febenin en zor depi olabilir bodrum

Geri
Üst Alt