Fenerbahçe Seviyesi Şaşırtmadı: Ahmet Çakarlı Açıklama

Shaq adamsa Miami’yi şampiyon yapsın!!!

TFF bile kaynak olarak gösteriyor
Güler misin ağlar mısın

EwnEJ0jWgBAmJrP.webp

TFF bile kaynak olarak gösteriyor
Güler misin ağlar mısın

Ekli dosyayı görüntüle 118057
Savcılığa vermişler Ahmet Çakar'ı o hakemi söylemesi ve iddialarını ispat etmesi için, doğruda yapılmış böyle bir hakem varsa seve seve söyleyecek ama olmadığı için bakalım nasıl kıvıracak? Bundan sonra bu Fetö, Metö iddilarını kim ortaya adarsa savcılığa verilmeli, döksünler bakalım bilgi ve belgelerini böylelikle saçma sapan Fetö iddiaları son bulur en azından.

Şimdi ben Ahmet çakara gidip Ahmet çakar "Orul Orulmuş" bana biri söyledi desem alınmayacaksa sıkıntı yok!

Fenerbahçeli kızgın,Fenerbahçeli içerlemiş...

Fenerbahçeyle kimse başa çıkamaz düsturuyla klavye başına geçmiş Fenerbahçeli.

İşte o zaman tutamamış kendini küçük enişte misali.

Fenerbahçeli üzgün,sitemli...

Çünkü eşekler adam oldu, Fenerbahçe(li) olamadı...
images - 2021-03-15T201118.872.jpeg

Ulan benim anlamadığım bu Çakar ""bana işkencede yapsalar isim vermem kimseyi satmam"" diyor, kendi içindemi yaşayacaksın bu sözde komployu.. bu Trol herifi ciddiye alan bir takimdan Cacık olmaz koca kulüp Sirke dönmüş..

Nasılsa kimse sorgulamıyor diye bol keseden sallayıp duruyorlar senelerdir. TFF doğrusunu yapmış. Kanıtı olan gelsin sunsun.

Ahmet Çakar hakem işini reyting için salladı büyük ihtimalle. Öyle bir hakem olduğunu düşünmüyorum. Ha varsa bile çıksın ortaya. Herkes için iyi olur.

çakar zaten koç geldiğinden beridir köpekliğini yapıyor. böyle bişey söyle diye onlar üflemiştir kulağına. baştan aşağı iğrenç bi camia. başarıya giden her yol mübah bunlar için o yüzden şike de yaparlar herşeyi de yaparlar.

İddialarla ilgili savcılık başvurusu deyince sanki Çakar'a yönelik değil de hakemlerin araştırılmasına yönelik olmuş gibi.
TFF'nin başındaki zat KOÇ'un ortağı olunca insanın aklına her türlü oyun geliyor

Bunu gündemden düşüren eşeklik yapmıştır. Sürekli gündemde olmalı...

Geri
Üst Alt