Haber Fenerbahçe, Skriniar'ı Sezon Sonuna Kadar Kiraladı

İster dünyanın en kötü oyuncusu olsun sen bitti gibi denilen oyuncuyu rakibine kaptırdın. Dünkü skorun üzerine bu tam bir rezillik oldu.

Bonservisiyle almislar diyorlar. Enteresan.

kiralık alamıyorlar zaten orada 1 oyuncuyu geri çağırması gibi bir durum vardı psg de o yüzden bonservisle almış olma ihtimalleri yüksek duruyor.

Ali Naci Küçük..

naber ya nasılsın ?

Sportif başarıda biz adamları nasıl eziyorsak transferde de adamlar bizi öyle eziyor. İstifa edin

kiralık + zorunlu opsiyon olduğu için zaten satılmış gibi görünüyor sistemde bu nedenle alabilirler bu şekilde(samiyen girmiş bu şekilde) , her transfer sezonunda en az 1 çalım yiyoruz o yüzden çıkan isimlere yükselemiyorum çünkü rakiplerimiz (bjk bile) alabilir bu nedenle kap gelmeden pek ilgi duyamıyorum.

Oglum bunlar niye her hamlemize salca oluyorlar. Ahmet'i de alırlarsa sasirmam artık.
Ahmet kutucu yu da istemişlerdir hatta kulübüne baskı bile vardır şimdiye açıklanmadıysa arka planda bir işler çeviriyordur bunlar, ha alamazlarsa da oyuncunun karakterinden olmaz bakalım.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu maliyetlere alınmaması doğru da olay bu değil ki. stoper eksikliği kaç aydır belli olmasına rağmen b,c,d planın olmaması ve kimseyi alamamak. bu yüzden eleştiri yiyor yönetim.

Bonuslar haric senelik 7 milyon euro maas alacakmis.

Zaten orada 9+2 kazaniyordu, baska turlu alamazdi bunlar. Bir stoper icin fahis bir ucret.

stopere 5-6 milyon euro maaş verilmez. verirsen takım içinde kazan kaynar. bizim için elzem olan orta saha

Kim ne derse desin büyük çalım adamların stoper de ihtiyacı var mı var oyun kurucu stoperleri yoktu Galatasaray’ın ise sağ stopere ihtiyacı var eğer üçlü oynayacaksak

Dörtlü oynayacaksak da sol stoper almamız lazım

Transfer ekibinin tamamen kovulması gerekiyor bence büyük rezillik boyunca aylardır bize yazılıyordu

Geri
Üst Alt