Fenerbahçe, ŞL 3. Ön Eleme Turunda Benfica ile Eşleşti!

İlk maç İstanbulda olsa belki şansları olurdu ama şimdi İstanbula 1-0 yenik dahi gitseler işleri çok zor.
Bu turu geçemezlerse net ne kadar extradan kazanacağız?
Bu arada Trabzonspor Abdulkadiri akşama kadar satabilir :asd:

O 20 milyonu değerlerlendirmedik diye şu anda alacağımız 10 milyon önemsiz mi oluyor yav bu nasıl bi mantıktır?

Kulüp ekonomik olarak rezil durumda transfer yapamıyoruz hala kurallara uyuyoruz, yönetim titiz, en kötü oyuncu satarız diyorsun çok ilginç gerçekten..

Aynı anda Onyekuru'nun masrafına bi ton laf etmeyi de biliyorsun ama..

O kadar rezil durumda olsaydık futbolcu satardık Hakan kardeş. Abartmanın anlamı yok. Kulüb yıllardır aynı durumda, hiç bir gelişme yok ve bu kur farkıyla olmayacaktırda.

Evet o 10 milyon bize 2-3 ay futbolcuların alacaklarını ödettirir. Ama yönetimin aklındaki planının içinde olmamalı, ki olduğunuda düşünmüyorum.

Sen ısrarla benim her yazdığıma aksi birşey bulup yazıyorsun. Ben hala aynı düşüncedeyim.

Eğer ilerde bu lanet borçlardan kurtulmak istiyorsak, hep beraber tüm takımlarla Avrupa’da başarılı olup yabancı sponsorların ilgisini çekmeliyiz. Bu 10 milyon sana kısa vadede nefes aldırır ama uzun vadede bir işe yaramaz.

G.Saray ve FB’nin gruptan çıktığını, BJK’ında Avrupa Liginde ilerlediğini düşünsene? Kötü mü olur bu Türk sporu için maddi manevi açıdam?

Sponsor bulamıyoruz. Türk firmalarının verecek paraları yok. Avrupa’ya açılmalıyız ve bunu tek başımıza yapamayız. Hep beraber bu boklu dereden çıkmamız lazım. Bu kadar.

O kadar rezil durumda olsaydık futbolcu satardık Hakan kardeş. Abartmanın anlamı yok. Kulüb yıllardır aynı durumda, hiç bir gelişme yok ve bu kur farkıyla olmayacaktırda.

Evet o 10 milyon bize 2-3 ay futbolcuların alacaklarını ödettirir. Ama yönetimin aklındaki planının içinde olmamalı, ki olduğunuda düşünmüyorum.

Sen ısrarla benim her yazdığıma aksi birşey bulup yazıyorsun. Ben hala aynı düşüncedeyim.

Eğer ilerde bu lanet borçlardan kurtulmak istiyorsak, hep beraber tüm takımlarla Avrupa’da başarılı olup yabancı sponsorların ilgisini çekmeliyiz. Bu 10 milyon sana kısa vadede nefes aldırır ama uzun vadede bir işe yaramaz.

G.Saray ve FB’nin gruptan çıktığını, BJK’ında Avrupa Liginde ilerlediğini düşünsene? Kötü mü olur bu Türk sporu için maddi manevi açıdam?

Sponsor bulamıyoruz. Türk firmalarının verecek paraları yok. Avrupa’ya açılmalıyız ve bunu tek başımıza yapamayız. Hep beraber bu boklu dereden çıkmamız lazım. Bu kadar.
Kardeş burada bu zekayla barındırmazlar seni. Düşüncelerine katılıyorum.

bu fenerliler zerre akıllanmaz... Lise grubumuz vardı eskilerden ''fb de ne cenabet benficayı seçmiş o kadar takım arasından yazdım'' hepsi koyar geçeriz yazmış asjdhadsjkhasjkdhajkdhsajk

Devler Ligi'ne ayak bastı parası olarak 12,7 milyon euro'yu kasasına koyan Beşiktaş, Başakşehir'in gruplara kalamamasından dolayı yayın hakları havuzundan 22 milyon euro'yu da cebine koymuştu.

Geçen seneden alıntı asıl parayı bugün biz Benfica kurasından vurmuş olabiliriz.

borcumuzu azaltma yolunda, fener elense iyi olur. benfica gayet güçlü fenerin kadrosundan da kat kat iyi.

Fb nin şansı %30 civarı bence.

Başa baş maçlar olur.Kesin elenirler diyebileceğimiz takımlar da yok zaten artık kurada.Belli bir CL katılma geleneği var Benfica'nın.Yoksa çokta öne çıktıklarını düşünmüyorum

Bunlar gerçekten keriz la. Benfica hesabının altına Egemen'in golünü atıyolar rövanş maçını izlememişler gibi :D

Geçen sezon CL'ye 1. torbadan katılan takım bu sezon 3. Ön Eleme oynuyor.

Hayat...

Geri
Üst Alt