- 31 Ağustos 2021
- 69.920
- 50.028
- 3.758
İşte bu!
BUNLAR EKONOMİST YAHU !
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşte bu!
sadece finansal borclar faizli, digerleri faizsiz.özetle ben şunu anlıyorum
11 Milyar borç(hepsi BB hesabına tabii mi bilmiyorum tabi)
%20 den faizeyseler 2024ten 2025 e geçerken ya da her neyse - imzaladıkları %20 (yuvarlak) sabit faiz ile faiz yükleri 2.2 Milyar borç katacak - 13.2 milyar olacak. Yani 1 sezonda bu adamlar 2.2 Milyar başarı satıştan gelir elde etmeli (65-70 M Euro bandı oluyor)
bize bakalım
3 milyar toplam borç diyelim(bunuda tam bilmiyorum)
güncel +1 den %46 yapar . Bizim çıkmadığımız sürece faiz yükümüz 1.38 Milyar borç binmesi anlamında - özetle biz BB den çıkmazsak sacha Boey + bakambuyu Faize satmış oluyoruz. yani BB den çıkarsak hem erken çıkmadan faizd kısmından yırtarız hem önümüzdeki sene 1.38 Milyar tl külfet üstümüze binmez - bir nevi önümüzdei senenin bütçesinden kurtarırız.
Çok kaba hatlarıyla durum budur sanıyorum.
3.6 Milayr mı yani BB ye bağlı borçları (Ağustos kısmına kadar tabi son 5 ay yok )sadece finansal borclar faizli, digerleri faizsiz.
evet3.6 Milayr mı yani BB ye bağlı borçları (Ağustos kısmına kadar tabi son 5 ay yok )
şampiyon olursak Fener'in 1 sıkımlık canı kalacak bjk haline düşmesine - koç kısmı önemli değiliŞampiyon olursak ülkeden de kaçar
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
eh bne hep 4 ten yola çıktım - gelmiştir oralara hesap kitapta- kabaca bizim 2 katı borçları var işte