Fenerbahçe Spor Kulübü Borcunu Açıkladı

Borçların ne halde olduğunu kafaları dank edince fenerliler:

özetle ben şunu anlıyorum

11 Milyar borç(hepsi BB hesabına tabii mi bilmiyorum tabi)
%20 den faizeyseler 2024ten 2025 e geçerken ya da her neyse - imzaladıkları %20 (yuvarlak) sabit faiz ile faiz yükleri 2.2 Milyar borç katacak - 13.2 milyar olacak. Yani 1 sezonda bu adamlar 2.2 Milyar başarı satıştan gelir elde etmeli (65-70 M Euro bandı oluyor)

bize bakalım
3 milyar toplam borç diyelim(bunuda tam bilmiyorum)
güncel +1 den %46 yapar . Bizim çıkmadığımız sürece faiz yükümüz 1.38 Milyar borç binmesi anlamında - özetle biz BB den çıkmazsak sacha Boey + bakambuyu Faize satmış oluyoruz. yani BB den çıkarsak hem erken çıkmadan faizd kısmından yırtarız hem önümüzdeki sene 1.38 Milyar tl külfet üstümüze binmez - bir nevi önümüzdei senenin bütçesinden kurtarırız.

Çok kaba hatlarıyla durum budur sanıyorum.

Blablablakoç.gif
megaphone.gif
speedr.gif
pointleave.gif

Atatürkü ideolojini fenerlileştirme çabası var bu adamın arkaplanda - tiksiniyorum o yüzden.

Stada veremiyorlarmış ismini şimdilik- yönetmelikte 1 şehirde 1den fazla Atatürk ismini tşıyan tesis olamazmış.

hala mücadele ettiğimiz ortamda bizim için "Onlar" diye bahsediyor ya
ulan rakibin bile olsa nezakettir ismini zikretmek...şerefsiz ya

Haziran'da gidiyor koç - inşallah Haziranda yeni başkan olacak dedi

Aauuu Hayor hayor aaaa oooo lar yükseldi

özetle ben şunu anlıyorum

11 Milyar borç(hepsi BB hesabına tabii mi bilmiyorum tabi)
%20 den faizeyseler 2024ten 2025 e geçerken ya da her neyse - imzaladıkları %20 (yuvarlak) sabit faiz ile faiz yükleri 2.2 Milyar borç katacak - 13.2 milyar olacak. Yani 1 sezonda bu adamlar 2.2 Milyar başarı satıştan gelir elde etmeli (65-70 M Euro bandı oluyor)

bize bakalım
3 milyar toplam borç diyelim(bunuda tam bilmiyorum)
güncel +1 den %46 yapar . Bizim çıkmadığımız sürece faiz yükümüz 1.38 Milyar borç binmesi anlamında - özetle biz BB den çıkmazsak sacha Boey + bakambuyu Faize satmış oluyoruz. yani BB den çıkarsak hem erken çıkmadan faizd kısmından yırtarız hem önümüzdeki sene 1.38 Milyar tl külfet üstümüze binmez - bir nevi önümüzdei senenin bütçesinden kurtarırız.

Çok kaba hatlarıyla durum budur sanıyorum.
sadece finansal borclar faizli, digerleri faizsiz.

bak bak nasıl ters piskoloji "saadetin bey benim 1 yıl daha devam etmem gerektiğini * burda bekliyor alkışlansın diye* ... sonra çekileceğım" vs dedi

aday olmayacağını açıklaması nasıl etki yaratacak bakalım.

kulüler birliği başkanı aynı zamanda birde

Geri
Üst Alt