Fenerbahçe Spor Kulübü, Taraftarları Sabiha Gökçen'e Çağırdı

Gene timsaha mı geldiler, niye toplanıyo bunlar😁😁

Lan ne aptal insan bunlar ne gerizekali camia ya herif megafonla aciklama yapiyo orda Allah akil fikir versin Aziz dassaklarini kasiya kasiya gülüyodur su heriflerin haline.Olm fenerlilerle dalga geçmekten ben yoruldum bunlar malzeme vermeye doymadi sabah ise gideyim de iyi bi makara yapayim fenerlilerle.10 dakikadir gülüyorum salaklara megafonla Kim Min Jae'nin pozisyonu faul degildi diye aciklama yapiyo kulup baskani
Simdi de dunya yildizi Mesut Ozil aldi eline megafonu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

vay benım sarıkartım verilmedi
vay benim tacım verilmedi diye ağlamayacaktı sözde gelecekte.
ortada bişey yokken bile ağlıyor

Dünyanın en rezil kulübü olabilir bunlar.

sunucu ali moç sanırım zuhahaha tercümanda ali moçmuş

Bunlar duygularını çok yüksek yaşıyorlar. I love you Vitor tezahüratları yapıyorlar. Yarın küfür edecekler.

Abi ben geyigine izliyorum da, ulke geneli yayin yapan bir TV neden bu sacmaliklari izlettiriyor insanlara ? Hasta lan bunlar. Hayir bir hatasi da yok hakemin :) hahaha

Bu olaydan sonra takımlarında Covid vakaları görülürse net gülerim.

Gerçekten utanıyorum ya. Bu Ali Koç denen adam 2 sene önce Galatasaray Konyaspor maçı sonrası , tüm kamuoyunun üzerinde ortak düşündüğü penaltı pozisyonu sonrası '' Hakemler de insandır , hata yaparlar '' diye açıklama yaptı. Kulüpler Birliği'ni topladın , bildiri yayınladın.

Senin resmi twitter hesabın , yine tüm kamuoyunun üzerinde ortak düşündüğü , Fenerbahçe Galatasaray maçındaki verilmeyen faul pozisyonu sonrası ağlama emojisi paylaştı.

Bütün bunların üstüne çıkıp hakemleri eleştirip , taraftarı havalimanına toplayıp sanki hakkın yenmiş gibi açıklamalar yapıp algı oluşturuyorsun. Gerçekten utanç verici bir gece. Ali Koç'un nasıl bir adam olduğu bu akşam ortaya çıktı . Allah fenerbahçe taraftarına sabır versin , bu düşünce şekliyle asla şampiyon olamazlar .

Yav arkadaşım sen bi otur , sarı kartı olan Kim , niye öyle bir şarjda bulunarak rakibinin dengesini bozuyor bunu sorgula , 10 kişi kalmışken senin teknik direktörün hala 3'lü defans oynamaya devam etti otur bunu eleştir , mesut özil top oynamazken neden o kadar oyunda kaldı otur bunu eleştir , pelkas 88'de oyuna girdi bunu eleştir .

Bir Galatasaray'lı olarak bu akşam gerçekten mutlu oldum. Fenerbahçe bu kafa yapısıyla giderse hiçbir halt olmaz. Hala 3 temmuz hala fetö diyor. İğneyi kendine batırma yok. Neyse . Ali Koç çok büyük başkansın. Asla bizi bırakma

Altima sicacam gulmekten,herifler havaalanina toplanip megafonla hakem hatasindan bahsediyo ya olm siz manyak misiniz 1000 tane gerzek de gitmis tezahurat yapiyolar ya.Koskoca kulubun baskanina bak hala aglaniyo havaalaninda suurlarini yitirmis bunlar.Dunyanin sonu sanki ya su yaptiklari seylere bak rezillik vallahi.Fenerbahceli olsam yerin dibine girerdim utancımdan.Boyle birseyi Galatasarayda bi baskan veya yonetim yapsa begenmedigimiz liseliler ipini cekerler o baskanin yonetimin.Herifler istedikleri gibi at kosturuyolar kulupte su hallere bak ya

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hakemlik bişey olsa tamam diyecem de tertemiz, ufak tefek hataların olduğu normal bi maç oldu işte. Bı olay nedir şimdi, deli mi lan bunlar.

Bunlar çok tehlikeli aile. Attıkları her adım planlı ve kaos çıkarmaya yönelik.. Fenerlilerin hayatları kullanılmakla geçti. Zannediyorlar ki bu adam demokratik yoldan çeker gider. Bu saatten sonra Koç seviyesinde serveti olan bir adam FB başkanı olmadıktan sonra bu kulüp batıktan kurtulamaz.. Bence kulübü tamamen ele geçirmek için yapacağını yapacak.

Geri
Üst Alt