Fenerbahçe, Süper Kupa Maçına U17 ile Çıkacak (!)

Vallaha bizim kulüp fenerin alt yapıdaki çocukların ailelerine hitap eden bir açıklama yaparak bunları iyice rezil etmeliler. Küçücük çocukları arkadaş çevrelerine bile rezil edecekler.

Vallaha bizim kulüp fenerin alt yapıdaki çocukların ailelerine hitap eden bir açıklama yaparak bunları iyice rezil etmeliler. Küçücük çocukları arkadaş çevrelerine bile rezil edecekler.
O çoçuklarda biraz onur ve akıl varsa 90dk oynarlar ve ne kırmızı kart yerler ne sakatlık numarası yaparlar. Bu olay tam tersi yaşansada aynısını söylerdim. En azından onurlu ve korkak olarak hatırlanmazlar.

hiç de gerek yok. kontrolünü yitirmiş zatlar ile muhattap dahi olunmamalı.

O çoçuklarda biraz onur ve akıl varsa 90dk oynarlar ve ne kırmızı kart yerler ne sakatlık numarası yaparlar. Bu olay tam tersi yaşansada aynısını söylerdim. En azından onurlu ve korkak olarak hatırlanmazlar.
onur ve akil varsa velileri izin vermez böyle bir kara leke sürmelerine kendilerine

ailelerin böyle 1 sey isteyecegini hic sanmiyorum

gerçekten u17-u19 hareketi olursa Muslera kaptan olarak - o yaştaki çocuklar alet edildiği için ellerinden tutup sahaya karma şekilde dizilmelidir.

fener forması giyiyor diye gencecik topçulara travma yaşatacak değiliz.

Adamları sakat o yüzden çıkmak istemiyorlar bahane uydurdular

Bence takımı 2 ye ayıralım. Bunlar 2 dakikada maçtan çekilirler. En azından ter atariz

Vallaha o çocukların mevcut durum ile hiç bir alakalari olmadığı halde, zorla ortama cekiliyorlar. Her iki kesimden de müthiş zorbalığa maruz kalacaklar.

fb 3. dakikada sahadan cekildikten sonra sesli bir sekilde "We Are the Champions" calinmalidir

u17 ile çıkarlarsa, icardi birinin yüzünü okşadığı fotoğrafla "siz gidin abilerin gelsin" paylaşımı yapılmalı.

Eksik oyuncuyla gelmeyi düşünenlere bir atasözünü hatırlatalım

Geri
Üst Alt