- 3 Haziran 2015
- 53.844
- 61.831
- 3.963
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bence fb u17 yerine sivas, karagümrük, kasımpaşa, rize, hatay takımlarından birini göndersin yerine.
zaten hepsi fb değil mi?
zuhahahaha
O çoçuklarda biraz onur ve akıl varsa 90dk oynarlar ve ne kırmızı kart yerler ne sakatlık numarası yaparlar. Bu olay tam tersi yaşansada aynısını söylerdim. En azından onurlu ve korkak olarak hatırlanmazlar.Vallaha bizim kulüp fenerin alt yapıdaki çocukların ailelerine hitap eden bir açıklama yaparak bunları iyice rezil etmeliler. Küçücük çocukları arkadaş çevrelerine bile rezil edecekler.
hiç de gerek yok. kontrolünü yitirmiş zatlar ile muhattap dahi olunmamalı.Vallaha bizim kulüp fenerin alt yapıdaki çocukların ailelerine hitap eden bir açıklama yaparak bunları iyice rezil etmeliler. Küçücük çocukları arkadaş çevrelerine bile rezil edecekler.
onur ve akil varsa velileri izin vermez böyle bir kara leke sürmelerine kendilerineO çoçuklarda biraz onur ve akıl varsa 90dk oynarlar ve ne kırmızı kart yerler ne sakatlık numarası yaparlar. Bu olay tam tersi yaşansada aynısını söylerdim. En azından onurlu ve korkak olarak hatırlanmazlar.
Erol taş sen misinbence fb u17 yerine sivas, karagümrük, kasımpaşa, rize, hatay takımlarından birini göndersin yerine.
zaten hepsi fb değil mi?
zuhahahaha
Vallaha o çocukların mevcut durum ile hiç bir alakalari olmadığı halde, zorla ortama cekiliyorlar. Her iki kesimden de müthiş zorbalığa maruz kalacaklar.O çoçuklarda biraz onur ve akıl varsa 90dk oynarlar ve ne kırmızı kart yerler ne sakatlık numarası yaparlar. Bu olay tam tersi yaşansada aynısını söylerdim. En azından onurlu ve korkak olarak hatırlanmazlar.
Kesinlikle oraya gelecek taraftar için en az 1 saat bir etkinlik yaparizBence takımı 2 ye ayıralım. Bunlar 2 dakikada maçtan çekilirler. En azından ter atariz
Kesinlikle oraya gelecek taraftar için en az 1 saat bir etkinlik yapariz