Fenerbahçe, Süper Kupa Maçında Sahadan Çekildiği İçin PFDK’ye Sevk Edildi

Yav yalı çocuğu denen ne çocuğu olduğu muamma herif tff ile anlaşmadan bunu yapar mı? Tabi ki ceza meza almayacaklar.

Puan silme gelirse ki gelmeli, Rams Park'a gelmekten de kurtulacaklar kendilerince. Puan silme işlerine geliyor şuan, zaten şampiyon yapmayacaklardı alın işte puanımızı da sildiler diyerek çıkmıyorum o maça da diyecek ve normalde istifa istemesi gereken taraftar yine kahramansın diyecek. Puan silme cezası da ceza değil sildim mi 6-9 sileceksin 3 puan sadece bir 90+ beleş penaltının bedeli.

Puan silme gelirse ki gelmeli, Rams Park'a gelmekten de kurtulacaklar kendilerince. Puan silme işlerine geliyor şuan, zaten şampiyon yapmayacaklardı alın işte puanımızı da sildiler diyerek çıkmıyorum o maça da diyecek ve normalde istifa istemesi gereken taraftar yine kahramansın diyecek. Puan silme cezası da ceza değil sildim mi 6-9 sileceksin 3 puan sadece bir 90+ beleş penaltının bedeli.
Ayni sezonda ikinci defa mactan kacmak > ligden dusurme oluyor

Ona gotleri yemez yani.

İstanbulspor ile aynı maddeden sevlk edilmişler

Bunlar 4 puan gerimize düşerseler rams parka gelemezler

büyükekşi giderayak ali koça son şakasını yapar mı ?

onac laf yemeye artık "yiteeeeeer" diyerek olması gerekeni yapar mı ?

Futbol gurmeleri geçenki konuda 0-1 maç arası cezaya basmıştı. Şuradan puan silme çıkacağını düşünen iskandinav ülkelerinde falan yaşıyordur herhalde.

çekildikleri maç lig olmadığı için puan falan silme saçma

onlara benzemenin anlamı yok
Niye saçma olsun. Koskoca ligin şampiyonu için düzenlenen bir kupa bu. Ayrıca müthiş bir imaj kaybı yaratıyor. Cezalar caydırıcı olmaliki, kafasına esen bu şekilde yapmamali.

Geri
Üst Alt