Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haydar abi hukukçu muyanlış anlaşılmasın ben de bu kadar hukuksuzluk içinde puan sileceklerine inanmıyorum fakat sadece maddeyi analiz edelim:
"bir lig müsabakasını" demiyor abi bak, "bir sezon boyunca" derken tüm resmi karşılaşmaları kapsıyor diye algılıyorum.
"hakkında hükmen mağlubiyet kararı verilmekle beraber ayrıca mevcut puanlarından galibiyet halinde verilen puan kadar puan silinir"
çekildiği maçta alacağı galibiyet değeri kadar mevcut puanlarından puan silinir demiyor ki. burada lig-kupa ayrımı yapılmamış. ilgili turnuvadan men de yazmıyor hiçbir yerde. neye göre ziraatten ya da süper kupadan men edecekler?
hem ilgili maddenin devamında hükmen mağlubiyet ve tazminat ödeme cezaları da var. bunları uygularlarsa, bir cümledeki cezaların yarısını uygulayıp, yarısını uygulamıyor olunmuyor mu?
şimdi denecek ki bjk'ye neden puan silme cezası verilmedi zamanında? bjk'in sevk edildiği madde tamamen farklı.
bir hukukçu arkadaş daha iyi analiz edecektir tabiki ama cümlelerden benim anladığım yukarıdaki gibidir.
@V. Haydar Geven
İrfan Can Kahveci, PFDK’ye sevk ediliyor!
Sevk gerekçesi: Küfürlü tezahürata aleni şekilde eşlik etmesi ve küfürlü tezahüratının tespiti. (İlhan Tüysüz)
Polyanna kursuna mi gidiyon lanŞampiyonluğumuz hayırlı olsun
Puanlari silinecek
Galibiyet halinde kupa veriliyor. Bir Super Kupalari silinir o zamangalibiyet halinde puan verilmediği için puan da silinemeyecek işte
Evet ya sanki kendisi hukukçuymuş gibi olmuş.Haydar abi hukukçu mu
Super Kupa Lig Sampiyonuyla Turkiye Kupasi Sampiyonu arasinda oynaniyorsa ligi niye ilgilendirmiyor?Süper Kupa maçı olduğu için lige puan silme cezası vermezler Türkiye Kupası 2 yıl men ve para cezası verilir
Gerek maddenin başlığı gerekse de "galibiyet halinde verilen puan kadar puan silinir" ibaresi sahadan kaçışın puan silme ile cezalandırılmayacağını söylüyor zira bu bir lig müsabakası değil ve FB kazansa 3 puan alamayacaktı.
Alıntı
NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi