Fenerbahçe Taraftarından Galatasaray'a: ''Derbiyi birlikte izleyelim''

ben senle kavgalıysam ve barışmak istiyorsam seni ya biyere davet ederim yada evime davet ederim

sana geleyim beni ağırla demem

Bu dogru ama buradaki hassasiyet dun Ankarada 3. Bomba patladi ve bir cok insanimizin yaninda malesef Umutun babasi da vefat etti ve herkes dolu ve hafta sonu mac var!!

Bu dogru ama buradaki hassasiyet dun Ankarada 3. Bomba patladi ve bir cok insanimizin yaninda malesef Umutun babasi da vefat etti ve herkes dolu ve hafta sonu mac var!!
ve 2 ay sonra adım gibi eminimki o şampiyonluk törenlerinde etmedikleri küfür kalmayacak en alt tabaka taraftarından başkanına kadar

samimiyseler bizim yapacağımız bu jeste daha büyük jest sözü vermeliler

sonuçta ilk adımı biz atmış olucaz

Keşke 10 Ekim de yine Ankara da yaşadığımız acı olay sonrası 25 Ekimde oynanan fb-GS derbisi için bizi davet etselerdi. Ne güzel olmaz mıydı? Dosta düşmana daha o zamandan dostluk ve bütünlük mesajı verirdik.

Keşke 10 Ekim de yine Ankara da yaşadığımız acı olay sonrası 25 Ekimde oynanan fb-GS derbisi için bizi davet etselerdi. Ne güzel olmaz mıydı? Dosta düşmana daha o zamandan dostluk ve bütünlük mesajı verirdik.
:005:

şu şerefsiz fb camiasını konuşmayalım artık bu lafın üzerine

KİLİD

bunların amacını bilmiyorum saçma sapan oldu yorumları

Sampiyon gittigimiz sezonda da Kadikoy'deki mactan once Reyhanli'da patlama olmustu yanlis hatirlamiyorsam.

edit:11 Mayis'ta patlama olmus.12'sinde de mac.O gun de 1 jest goremedik.

Son düzenleme:
Sampiyon gittigimiz sezonda da Kadikoy'deki mactan once Reyhanli'da patlama olmustu yanlis hatirlamiyorsam.

edit:11 Mayis'ta patlama olmus.12'sinde de mac.O gun de 1 jest goremedik.
Bu karaktersizlerin sozuyle haraket edeceksek kapatalim dukkani gidelim.

Önce olmadı diye hiç olmasın mı? Ne olur ilk biz başlatsak? Neyimiz eksilir? Ne kaybederiz? Delikanlılığımız mı azalır, karizmamız mı çizilir?

Ha şunu da söyleyim bu zihniyetten ancak böyle b.k gibi futbol çıkar. Ağzımız açık Dortmund ile Münih rekabetini filan izleriz aralarındaki ilişkinin seviyesini bilmeden. Bu zihniyetin futbolcu karşılığı Emre Belözoğlu'dur, Volkan'dır, Sabri'dir, İsmail Güldüren'dir, Hürriyet Güçer'dir.

Veee konu kilit yani. Bunların fırsatçılık yapmak istemesinin daha iyi ispatı olamaz. Bu şerefsiz camiadan bu tür şerefsizce fırsatçı düşünceler olması ama doğal karşılıyorum. Genlerinde var bu.

ve 2 ay sonra adım gibi eminimki o şampiyonluk törenlerinde etmedikleri küfür kalmayacak en alt tabaka taraftarından başkanına kadar

samimiyseler bizim yapacağımız bu jeste daha büyük jest sözü vermeliler

sonuçta ilk adımı biz atmış olucaz

Valla bence dediklerin dogru eminim kufredeceklerdir hic suphem yok.

Ama ben GS li olurken 3 yasimdaki sampiyonlugu hatirlamadigimdan ilk yasadigim sampiyonlugum 17 yasimdaydi.

Ben o gun de ve kendimi hatirladigim ve GS li oldugum 5 yasimdan itibaren 17 yasima kadar oyle garip bir ozguvene sahiptim ki zaten en buyugun GS oldugunu biliyordum.

Biz bu jesti yaptigimizda onlar "Hehehe la cok uyaniginiz nasil kandirdik enayileri" diye dusuneceklerinden en ufak bir suphem yok. Ama iste buyuguz ya bu klas jesti hep kendimize yakistiriyorum onun icin. Hatta bjk taraftari da bizdeki bjk macina gelsin.

Isin sonundai bu acayip gayri medeni uygulamayi da GS taraftari sonlandirdi olarak tarihe gecsin!!

Yani ister narsizm deyin ister baska bisey tum klas hareketlerin ve tabi en buyuk pozisyonunun sahibi olarak gordugum GS ima bu jest yakisir derim.

Onlar boyle yapmislardi biz niye yapalim gibi kucuk hesaplari kucuk takim taraftarlarina birakalim.Biz buyuguz kendimize guveniyoruz, ozguvenimiz herzaman tavan, klas bir hareket varsa onu da biz yapariz, bu ulkeye avrupadan kupa gelecekse onu da biz getiririz, tum kupalardada elinize veririz, biz Galatasarayiz demek cok daha guzel bence!! ;)

Son düzenleme:
Önce olmadı diye hiç olmasın mı? Ne olur ilk biz başlatsak? Neyimiz eksilir? Ne kaybederiz? Delikanlılığımız mı azalır, karizmamız mı çizilir?

Ha şunu da söyleyim bu zihniyetten ancak böyle b.k gibi futbol çıkar. Ağzımız açık Dortmund ile Münih rekabetini filan izleriz aralarındaki ilişkinin seviyesini bilmeden. Bu zihniyetin futbolcu karşılığı Emre Belözoğlu'dur, Volkan'dır, Sabri'dir, İsmail Güldüren'dir, Hürriyet Güçer'dir.
Boyle bir aci olayi kullanarak bir cikar elde etmek ne kadar dogru tamam bu olay olmadan once teklif etselerdi gelselerdi birsey olmazdi zaten bizim icin lig kapandi bir sorun olmazdi. Ancak bu olayi kullanarak maci stadda izleme cabalari cok ama cok yanlis. Bu olay olmasaydi simdi saydirmaya baslamislardi bize emin ol bundan.

Karizma veya delikanlilikla alakasi yok bunun.

Yav hakikaten bu konuda bizi farzedelim kandırdılar, enayi yerine koydular, nasıl oluyorsa artık 1000 fenerli geldi diye biz maçı 3-0 kaybettik. Eee so what? Ne olacak? Çok mu önemli? Çok mu daha mühim verilecek mesajdan?

Yav hakikaten bu konuda bizi farzedelim kandırdılar, enayi yerine koydular, nasıl oluyorsa artık 1000 fenerli geldi diye biz maçı 3-0 kaybettik. Eee so what? Ne olacak? Çok mu önemli? Çok mu daha mühim verilecek mesajdan?
Bizim dedigimiz aci olaylari cikara veya prime cevirenlerin allah belasini versin diyoruz bunu anlamak pek zor olmamali.

Sokaklarda kolkola yuruyelim beraber protestomuzu yapalim eywallah sorun yok.

Olay gerçekten mesaj vermekte olduğunu düşünsek buyursunlar yarı yarıya paylaşalım arenayi maçda ama bunların sinsi fırsatçılık peşinde olduğunu düşünüyorum bir çok renktaşimiz gibi maalesef ki bu benim gücüme gidiyor açıkçası. Mesajı verirsinde kiminle verdiğinde önemli.

Türkiye'nin en büyük kulübüyüz diyorsak böyle olaylarda büyüklüğümüzü göstermemiz anlamlı olur.

Onlar böyle yapmıştı, bunlar şöyle yapmıştı diye küçük hesapların peşinde koşulacak gün değil.

Teröre karşı birlikte bir duruş gösterilecekse, bunun da etkisi olacaksa rekabeti de bir kenara koymak lazım futbolu da...

adamlar haklı sen eşşek olduktan sonra binmek isteyenin çok olur.
devam bu kafayla. aziz dediğiniz adam ve oluşumu herşeyi fırsata çeviren kişilerdir. boşyere biz adım atalım falan demeyin. niyet belli. şimdiye kadar tribünleri birbirrine bölen dövdüren insanlar bugün kalkıp (her sami yen öncesi oluyor bu gerçi) dostluktan birlik beraberllikten bahsediyorsa bi durun düşünün.

çok değil bi kaç yıl evvel bjk taraftarını derbiye alıp sıra bizim maça gelince sen gelme ulan ayı diye çaplarınca espiri yapan gerzekler ogün niyetlerini belli ettiler. neyse onun dışında çok isteyen kahvelere kafelere falan fenerli arkdaşları ile çiçeklerle uğur böcekleriyle şarkılarla türkülerle gidebilir maçı omuz omuza izleyip ülkemizin karagünlerini karabulutlarını izleyecekleri bir derbi ile dağıtıp unutturabilirler ona kimse bişey diyemez tabii..

Türkiye'nin en büyük kulübüyüz diyorsak böyle olaylarda büyüklüğümüzü göstermemiz anlamlı olur.

Onlar böyle yapmıştı, bunlar şöyle yapmıştı diye küçük hesapların peşinde koşulacak gün değil.

Teröre karşı birlikte bir duruş gösterilecekse, bunun da etkisi olacaksa rekabeti de bir kenara koymak lazım futbolu da...
En mantiklisi o zaman bizim kulup cikip diyecek boyle aci bir olay dolayisiyla yastayoz ve maca cikmiyoruz. Zaten lig bizim icin bitmistir 3 puani fenerbahceye verebilirsiniz dememiz en mantiklisi bence.

Ama onlarin bu olayi bir firsata cevirmelerine izin vememeliyiz.

Yada alkışlayacak taraftarımız rakibi kazanırsa ve maç boyunca ne küfür nede protesto edilecek rakibe. Buyrun size büyüklük göstergesi. Kimseyede fırsatçılık imkanına yol açmıyoruz böylelikce.

Geri
Üst Alt