Millet burada bunlarin samimiyetlerine inanmiyorum derken iste böyle seyleri kastediyordu. Biz mesela bunlar sampiyonluk yarisi icinde olsak hersey bambaska olurdu.
Yahu Can sosyal medyada Galatasaray adıyla, şehir adıyla, ülke adıyla, parti adıyla vb. yüzlerce binlerce aptal aptal mesaj bulursun. Bunu nasıl genellersiniz.
Ben zaten taraftarlar arasında takım tuttuğu için biri diğerinden daha iyi olduğu ayrımına gülüyorum. Yahu aynı evden biri fenerli biri Galatasaraylı nasıl takım tutunca birbirlerinden farklılaşsınlar bu kadar.
Ha şu samimiyet meselesinde de düşüncem o ki aslında bu gerginliği körükleyen anlayış gayri samimi. Taraftarların %95i arasında en ufak bir gerginlik yok. Sadece böyle forumlarda, taraftar grupları içerisinde kendi ispat gayretiyle hareket eden insanların ben daha Galatasaraylıyım, ben daha fenerliyim çıkışı var. Bence bu harekette yapılırsa samimi olur, yarın biz gidersek de samimi olur, derbilerde sadece sportif rekabet sözü versek de samimi olur. Ben tanıdığım bütün Fenerbahçelilerin de Galatasaraylıların da vatan, millet, kardeşlik, spor, dostluk gibi konularda samimi olduklarına eminim. Eğer sizin etrafınız aksiyle doluysa bişey diyemem.
Yönetim hiç kimseyi dinlemeyip, sosyal medyada veya forumlardaki holigan ruhu aşıp gerekli taraftar gruplarıyla konuşup bu eylemi gerçekleştirirse gitmeden önce adam gibi tek işini yapmış olur.
Bir de Aziz Yıldırım meselesi var ki bu akdar nefret ettiğiniz adamın yapacağı davranışın aynısını yaparak adama en büyük primi yaptırmış oluyorsunuz zaten. Adam sizi kendine göre ayarlamış, 'iyi' yapma eyleminizi bile esir etmiş. O'nun etkisinden kurtulamıyorsunuz ve edilgen oluyorsunuz. Halbuki bu atmosfer inşa edilirse ilk Aziz Yıldırım gibiler ortadan kaçmak zorunda kalır. Yoksa karşılıklı gerginlik böylesi adamları besler.