Fenerbahçe: "Trabzonspor formalı kişiler tarafından bıçaklı, sopalı bir saldırı gerçekleştirilmiştir"

Bunlarin husumeti de hic bitmiyor

Ts forması altında kamufle olmuşlardır belki

Yıl 2022 olmuş hala şu saçma sapan şeyler yaşanıyor

bu olayların olacağını bile bile ts maçını istanbula alan gerizekalıların gerçekten ortalığı karıştırmak ve milleti birbirine düşürmek amacıyla yaptığını düşünüyorum, emeği geçenlerin allah belasını versin

açıkçası Takımların isimleri altında bunlar çok çirkin işler.

Fener taraftarına her zaman gıcığım tabii ki sevimli seviyede ama trabzonspor taraftarı son 3 haftadır herhalde en antipatik gördüğüm kitle oldu.

zannedersin hepsi madde bapımlısı 1 aydır bu kadar kopma çıldırma bokunu çıakrma olmaz.

olayın sorumlularıda yallah hapse. rezilik.

he bütün bunların arkasında kriz medyasınn bizden bunlara kayması fena iş değil

Geçmiş olsun. Bu tarz durumları x takım diye vurgulamanın lüzumu yok sizin taraftarda bizim storeyi yakmıştı zamanında aynı hassasiyeti o dönemde gösterseydiniz.

çoluk çocuğun olduğu otobüse saldırmak hangi beyinin eseridir ?

resmi hesaptan gündem yaratacak kadar pek bişey göremedim görüntülerde. bıçaklar, sopalar falan yok, kavga yok, fiziki bir olay yok.

ts cephesi önce fb liler başlattı, ortamı geren onlardı diyor. bir kaç video izledim haklı olabilirler. sayıca üstün olan taraf diğerine holiganlık yapıp küfürler etmiş işte. kim kimi kıstırabiliyorsa. olan kadın ve çocuklara olmuş. aynı güne istanbula maç koyan mallar ve kaç gündür ortamı geren koç çıkıp özür dilemeli aslında.

2022 yilinda bir olayı hayal etmemizi saglayan alikoc spora tesekkur ederiz..
Hayal gucumuzun gelismesi icin yapilan bu cabayi alkisliyoruz

Böyle düşman yaratırsan kendine böyle şeyler yaşarsın malesef bu ülkede . Doğru mu değil ama sen yarattın .

Hedef gösterdikçe daha çok olay çıkacak
kafasızlar

Geri
Üst Alt