Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fenerbahçe: "Trabzonspor formalı kişiler tarafından bıçaklı, sopalı bir saldırı gerçekleştirilmiştir"
bu olayların olacağını bile bile ts maçını istanbula alan gerizekalıların gerçekten ortalığı karıştırmak ve milleti birbirine düşürmek amacıyla yaptığını düşünüyorum, emeği geçenlerin allah belasını versin
Geçmiş olsun. Bu tarz durumları x takım diye vurgulamanın lüzumu yok sizin taraftarda bizim storeyi yakmıştı zamanında aynı hassasiyeti o dönemde gösterseydiniz.
resmi hesaptan gündem yaratacak kadar pek bişey göremedim görüntülerde. bıçaklar, sopalar falan yok, kavga yok, fiziki bir olay yok.
ts cephesi önce fb liler başlattı, ortamı geren onlardı diyor. bir kaç video izledim haklı olabilirler. sayıca üstün olan taraf diğerine holiganlık yapıp küfürler etmiş işte. kim kimi kıstırabiliyorsa. olan kadın ve çocuklara olmuş. aynı güne istanbula maç koyan mallar ve kaç gündür ortamı geren koç çıkıp özür dilemeli aslında.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.