Fitreleri transferde kullanamiyorsunuz sevgili küme taraftarı UEFA semsiyeyi boydan sokmasin diye soyuyor sizi başkanınız

olabildiğince fiyat yukseltelim. Fahiş paraya alsınlar da ellerinde patlasın.

Fitreleri transferde kullanamiyorsunuz sevgili küme taraftarı UEFA semsiyeyi boydan sokmasin diye soyuyor sizi başkanınız
Ben bu adamin FFP olayini takacagini sanmiyorum. Muhtemelen asilacaklar ve para harcayacaklar. Eger bir sezon daha basarisiz gecerse, ki taraftarinin sadece sampiyonlugu basari olarak sayacagini düsünüyorum, bu vatandas devre olmadan aforoz edilebilir.

bize 1 tane arap yeter oda feghouli. kasimpasa bedava vercek herhal

Ben bu adamin FFP olayini takacagini sanmiyorum. Muhtemelen asilacaklar ve para harcayacaklar. Eger bir sezon daha basarisiz gecerse, ki taraftarinin sadece sampiyonlugu basari olarak sayacagini düsünüyorum, bu vatandas devre olmadan aforoz edilebilir.

Fener taraftari bizimki gibi degil. Bir de resmen kendi elleriyle getirdiler bu adami ve Ersun'u. Kolayca istifaya davet edemeyeceklerdir.

Ali Koc boyle bir seye girerse kulubun gelecegini satmis olur, keske yapsa.

Bu haberlere inanan varmi?gelirlere el konulmus,ellerinde satip para edebilecek 2 oyuncu yok,tv kanallarinda transferde harcayamayacaklari paralari dileniyorlar,yuksek ihtimal hem men hem transfer yasagi yiyecekler,cikan haberlere bak.Kus beyinli taraftarini sakinlestirmeye yonelik hareketler algilar..

Bununla Murici 10-12 milyona alsinlar. Tarihi calim falan diye sevinir antudaki öküzler ve ikisinde ellerinde patlar. Muric iyi yedek forvet olur normalde ama o kadar para harcadimmi as forvet olarak görürler.

Alırlar almazlar onu bilmem ama tv de para dilenen takim 100milyon vs harcayamaz,siz durun simdi bunlara bir de transfer yasağı sokarsa Uefa ki ben bekliyorum adamlar gıcık bunlara,bir de 10 futbolcunun sozlesmesi bitiyormus seneye duserler artik. Boşuna Skertel e yalvarmiyorlar uzatalim diye

Bu hıyarlar anelka tuncay lugano luciano alex aurelio appiah gg varken tarihimizin en vasat kadrolarından birine şampiyonluk kaptırdı hala mı akıllanmıyorlar

Fener taraftari bizimki gibi degil. Bir de resmen kendi elleriyle getirdiler bu adami ve Ersun'u. Kolayca istifaya davet edemeyeceklerdir.

Ali Koc boyle bir seye girerse kulubun gelecegini satmis olur, keske yapsa.
Bence yapacak da, dediğim durum gerçekleşir ise fener taraftarı uslu durmayacaktır. Malum kendi getirdikleri Başkanı istifaya davet edenlerin sayısı az değil.

Bu sıralar Fenerli tanıdıklarım ile daha sık görüşme imkanı buldum, pek ümitli değiller Koç değil Saran olmalıydı beklentiler boşa çıktı diyorlar.

Akli basinda olanlar oyle de tribunde boyle bir olay olmadi bildigim kadariyla

Tarihlerinin en kotu sezonunda "yonetim istifa" diyemiyorlar :asd:

Iste Fener boyle bir kadere terk edilmistir

Kasımpaşa bedava bile kiralar bunlara her şey beklenir.

Akli basinda olanlar oyle de tribunde boyle bir olay olmadi bildigim kadariyla

Tarihlerinin en kotu sezonunda "yonetim istifa" diyemiyorlar :asd:

Iste Fener boyle bir kadere terk edilmistir

Pamuk ipliğine bağlı umutları. Bir umut destekliyorlar şimdilik ama bu yönetim anlayışıyla en geç gelecek sezon sonuna doğru başlar istifa sesleri. Kadıköy'den galip çıksak bu sezon da başlayabilirlerdi. :D

Geri
Üst Alt