Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.098
- 35.207
- 3.758
Fitreleri transferde kullanamiyorsunuz sevgili küme taraftarı UEFA semsiyeyi boydan sokmasin diye soyuyor sizi başkanınız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben bu adamin FFP olayini takacagini sanmiyorum. Muhtemelen asilacaklar ve para harcayacaklar. Eger bir sezon daha basarisiz gecerse, ki taraftarinin sadece sampiyonlugu basari olarak sayacagini düsünüyorum, bu vatandas devre olmadan aforoz edilebilir.Fitreleri transferde kullanamiyorsunuz sevgili küme taraftarı UEFA semsiyeyi boydan sokmasin diye soyuyor sizi başkanınız
Ben bu adamin FFP olayini takacagini sanmiyorum. Muhtemelen asilacaklar ve para harcayacaklar. Eger bir sezon daha basarisiz gecerse, ki taraftarinin sadece sampiyonlugu basari olarak sayacagini düsünüyorum, bu vatandas devre olmadan aforoz edilebilir.
Bunu diyen taraftar mi yonetim mi?100 Milyon Euroluk operasyon yapmak istiyorlarmis, UEFA‘dan 5 yil Ceza yiyip, Süper Ligi domine etmek istiyorlarmis o senelerde. Baska kurtlusu yok zaten bunlarin
Bence yapacak da, dediğim durum gerçekleşir ise fener taraftarı uslu durmayacaktır. Malum kendi getirdikleri Başkanı istifaya davet edenlerin sayısı az değil.Fener taraftari bizimki gibi degil. Bir de resmen kendi elleriyle getirdiler bu adami ve Ersun'u. Kolayca istifaya davet edemeyeceklerdir.
Ali Koc boyle bir seye girerse kulubun gelecegini satmis olur, keske yapsa.
Bence yapacak da, dediğim durum gerçekleşir ise fener taraftarı uslu durmayacaktır. Malum kendi getirdikleri Başkanı istifaya davet edenlerin sayısı az değil.
Bu sıralar Fenerli tanıdıklarım ile daha sık görüşme imkanı buldum, pek ümitli değiller Koç değil Saran olmalıydı beklentiler boşa çıktı diyorlar.Kim istifaya davet ediyor kendi getirdigi baskani?
Bu sıralar Fenerli tanıdıklarım ile daha sık görüşme imkanı buldum, pek ümitli değiller Koç değil Saran olmalıydı beklentiler boşa çıktı diyorlar.
Akli basinda olanlar oyle de tribunde boyle bir olay olmadi bildigim kadariyla
Tarihlerinin en kotu sezonunda "yonetim istifa" diyemiyorlar
Iste Fener boyle bir kadere terk edilmistir
Pamuk ipliğine bağlı umutları. Bir umut destekliyorlar şimdilik ama bu yönetim anlayışıyla en geç gelecek sezon sonuna doğru başlar istifa sesleri. Kadıköy'den galip çıksak bu sezon da başlayabilirlerdi.![]()
Kadikoy'den galip ciksak kume duserlerdi