Deniz Dalgıç
Sarı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 551
- 873
- 243
Böyle ezik ve şerefsiz bir topluluk görmedim hayatım boyunca, bizim yönetim yapıyor off yapıyor alooooooooo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hem de orul orul
Mantık çerçevesinde söylemiyorum zaten.Baya mantikliymis gectikten sonra 51 sampiyonluk isteseler yine verelim geceriz nasil olsa
verilebilme ihtimali %1 bile olsa dediğin gibi nihat döneminde verilirdi. boş mesele kendi taraftarlarını güzel uyutuyorlarBiz dogru duzgun ses cikarmiyoruz diye tepemize cikti arsiz yuzsuz kodumun sikecileri
Nihat varken alamadiniz simdi y kafasi alirsiniz o sokuk halisaha 1.liklerinizi
1 an once kararin verilmesi yonunde tffyi zorlamaliyizverilebilme ihtimali %1 bile olsa dediğin gibi nihat döneminde verilirdi. boş mesele kendi taraftarlarını güzel uyutuyorlar
Hele_y.ma_bak.jpg
Zaten verilmis bir meclis karari var1 an once kararin verilmesi yonunde tffyi zorlamaliyiz
Bu aptallar sureci boyle uzatip gunde 500 kere soyleyince sacma sapan bi kamuoyu olustu
Biliyorum da yinelesinler o zamanZaten verilmis bir meclis karari var
Gerek yok cünkü bu karar birdaha degistirelemez kanun degismedikceBiliyorum da yinelesinler o zaman