Fenerbahçe: "Tüm basın 5 yıldızlı logomuzu kullansın"

1 tane Uefa için bir tane de super kupa için yıldız koyup 6 yıldızla da biz mi çıkalım istiyorsunuz illa gevşekler
Türkiye kupasını devreye sokmalıyız. Çünkü onların dahil ettikleri turnuvanın muadili günümüz türkiye kupası.
Uefa ve süper kupa o kadar ucuz değil !

IN2025 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Türkiye kupasını devreye sokmalıyız. Çünkü onların dahil ettikleri turnuvanın muadili günümüz türkiye kupası.
Uefa ve süper kupa o kadar ucuz değil !

IN2025 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
oneplus 8 mi renktaş benimde

Galatasaray klübü olarakta yapan kuruluşlar birdaha bu klupten hiç bir haber alamazlar diye açıklama yapsınlar bakalım ak göt kara göt çıksın ortaya .

Konu başlığı çok iyi Y kullanırlar diyesi geliyor insanın..

Takipten cikarmakla falan tehdit etmek hicbir ise yaramaz. Fenerde antuda kampanya yapar butun fenerliler ajansspor takip e basin diye takipcilerini tekrar kazanirlar.

Mahkemeye vermek lazim. Yada uefa ve super kupalar icin de birer yildiz biz ekleyelim ve piyasaya surelim. Bu durumda tff olaya mudahele etmek durumunda kalacaktir.

rahmi koçun verdiği mamadan olmak istemiyorlar belli ki.
hayır onlarda beleşten 2 şampiyonluk alıp 3 yıldızlı oldular. 59 öncesi şampiyonluk sayılmasında Fenerbahçenin hiç haklı tarafı yok ama BJKye kıyak geçtiniz bizede geçeceksiniz mantığındalar birazda. Ses çıkarsalar onların 2 şampiyonluğuda geri alınabilir :asd:

Nasıl bir kompleks var bu yalı çocuklarında ?

Ali Koç madara ettin koca klübü. Benim şu hiltiyi de geri verin artık. 10 seneyi geçti..

Tam çoluk cocuk işi. Bir de rica etmiş. Yeterince komik değilmişsiniz gibi uğraşılan konuya bak.

Bu ülkede işler böyle. Bu pislik camia şike yaptı, yaptığı şikeyi o dönem ki hocası dahi çıktı itiraf etti. Ama ne oldu? Hiç birşey. Utanmadan birde yaptıkları şikenin üzerinden yıllarca mağduru oynadılar. Şike yapana cezasını vermezsen böyle arsızlaşırlar işte. Bu pislik camia yüzünden futboldan soğudum. Taraftarı ayrı namussuz yöneticileri ayrı namussuz. Açık ve net söylüyorum biz şampiyon olamıyorsak dahi bu namussuz şerefsizlerin şampiyon olamadığı her yıl benim içimi rahatlatır, kim oluyorsa olsun bu köpek soyları şampiyon olmasın. Zaten şampiyon olamadıkça daha da karışacaklar daha da beter olacaklar o zaman alır münasip bir yerlerine sokarlar yıldızları.

Bunların taraftarında onur haysiyet yok ki. Bunların onuru haysiyeti olsa 8 yıl tek kupa kazanamamış, 14 sene CL'ye katılamamış bir takım için bu kıytırık 5 yıldız muhabbetine tenezzül etmezler. Çıkar der ki başlarım 5 yıldızına şimdi mi aklınıza geldi 5 yıldız muhabbeti, 8 yıldır kupa alamıyoruz diye isyan eder. Ama nerde bunlarda o haysiyet, şeref. Köpek gibi tek konuştukları şey bu. Analarını karılarını verirler 5 yıldız muhabbeti için bu omurgasızlar.

Geri
Üst Alt