Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 21.256
- 15.878
- 2.498
Ligden çekilin birde tam olsun gavadlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Verecekler sayın genel başkanım. Artık gözle görülen bir konu için de cezalar neyi gerektiriyorsa yapılmalı.Hangi tahkim Kurulu hangi federasyon. Tuna bu ülkede bunlara ceza verebilecek kurum yok.
Hayır yok turnuvadan 1 sene men edilme var. Bu ve bir üst turnuva yani süper kupadan men.Kümeye düsme cezasi yada puan silme cezasi var
Yani yemez…
Kaynak?Hayır yok turnuvadan 1 sene men edilme var. Bu ve bir üst turnuva yani süper kupadan men.
TFF'nin talimatnamesinde konuyla ilgili şu ifadeler yer alıyor, "Türkiye Kupası müsabakalarında yer almaya hak kazanmasına rağmen müsabakada yeralmayan kulüp hakkında, hükmen mağlubiyet kararı verilmekle birlikte o sezonki Türkiye Kupası müsabakalarından ihraç edilir ve takip eden sezonda Türkiye Kupası’nda yer alamaz"Kaynak?
Biryerde -3 puanda okumustum benTFF'nin talimatnamesinde konuyla ilgili şu ifadeler yer alıyor, "Türkiye Kupası müsabakalarında yer almaya hak kazanmasına rağmen müsabakada yeralmayan kulüp hakkında, hükmen mağlubiyet kararı verilmekle birlikte o sezonki Türkiye Kupası müsabakalarından ihraç edilir ve takip eden sezonda Türkiye Kupası’nda yer alamaz"
MADDE 11 – SAİR HÜKÜMLERKaynak?
O lig için geçerli, + aslında söyle süper kupaya katılmamayla ligi de ilgilendirdiği için ligde ceza alması gerekmekte mantıken.Biryerde -3 puanda okumustum ben