Haber Fenerbahçe, Türkiye Kupası'na Kesin Olarak Katılmayacak

taraftarlarına şirin görünmek için yapıyorlar ama taraftar böyle şeylerle dahada deli oluyor farkında degiller

Vah vah sistem tıkandı beyler napıcaz menerimiz olmadan hemen ayaklarına kapanıp, ağlayalım sdalkdls

Tff'nin ceza vermesini bekleyen arkadaşları çok üzerler bu hayatta. Benim dalgasına yazdığıma onlar inanan insanlar üstüne para bile teklif edebilirler nolur katılın diye

Düşürün bakalım bunları

TFF'nin talimatnamesinde konuyla ilgili şu ifadeler yer alıyor, "Türkiye Kupası müsabakalarında yer almaya hak kazanmasına rağmen müsabakada yeralmayan kulüp hakkında, hükmen mağlubiyet kararı verilmekle birlikte o sezonki Türkiye Kupası müsabakalarından ihraç edilir ve takip eden sezonda Türkiye Kupası’nda yer alamaz"

TFF'nin talimatnamesinde konuyla ilgili şu ifadeler yer alıyor, "Türkiye Kupası müsabakalarında yer almaya hak kazanmasına rağmen müsabakada yeralmayan kulüp hakkında, hükmen mağlubiyet kararı verilmekle birlikte o sezonki Türkiye Kupası müsabakalarından ihraç edilir ve takip eden sezonda Türkiye Kupası’nda yer alamaz"
Biryerde -3 puanda okumustum ben

MADDE 11 – SAİR HÜKÜMLER
(1) Türkiye Kupası müsabakalarında yer almaya hak kazanmasına rağmen müsabakada yer almayan kulüp hakkında, hükmen mağlubiyet kararı verilmekle birlikte o sezonki Türkiye Kupası müsabakalarından ihraç edilir ve takip eden sezonda Türkiye Kupası’nda yer alamaz. Ayrıca, Türkiye Kupası’nın ticari haklarından elde edilen gelirlerin dağıtımına ilişkin olarak hiçbir talepte bulunamaz ve bununla birlikte müsabakaya katılmayan kulüpler, bu sebeple TFF’nin uğrayacağı tüm zararı karşılamakla yükümlüdürler.

ceza verilemeyecegını bildikleri için böyle rahatlar ama esas amacları uefadan da elenip tek kulvarda kalmak

Biryerde -3 puanda okumustum ben
O lig için geçerli, + aslında söyle süper kupaya katılmamayla ligi de ilgilendirdiği için ligde ceza alması gerekmekte mantıken.
Bu kupa sadece türkiye kupası değil ligi de ilgilendiren bir durum.
Burada tahkimin birilerinin köleliğine soyunması yattığı için bu ceza düşünülmüyor.
Biz yapsak kesinlikle ligi ilgilendiriyor diye cezayı yapıştırırlardı.

Çekilmezler. Ha çekilselerde ceza filan veremez ibo

Ne cezası bunun da ödülünü alırlar ligde.

Süper kupa gibi bundan da kaçtılar ve adalet istiyoruz o yüzden katılmıyoruz gibi kılıf uydurdular.

Maç sayısından da kurtuldular şu kaos dönemlerinde.

Geri
Üst Alt