Haber Fenerbahçe, Türkiye Kupası'na Kesin Olarak Katılmayacak

Acaba turu geçince bize karşı oynama ihtimalleri kaç? Bizden korktukları için kaçıyorlar. Tabi bunun cezası olması lazım. Bir kaç yıl men normal şartlarda. Verirler mi? Hayır

federasyon odul bile verir bu davranislarina...rezil herifler

Aslında mantıklı bakınca bu kupada oynamak cidden boş hareket, maddi getirisi hiç yok cebinden 2 misli para veriyorsun ve yorgunlukta cabasi

fb ceza almayacaksa eger biz de cekilelim

Gecen sene verdiler ya şu milleti topladigi yerde statta.
Aslında o yetki bu yönetimi kapsamaz. O yetki kurulundan sonra seçim oldu yeni yönetim seçildi o yüzden tekrar yetki almaları lazım normalde. En azından bizde böyleydi mesela en basitinden yeni yönetim seçildiği için Kemerburgaz, Leo, Florya vb. tüm projelerde tekrar yetki alındı.

Kupa yüzü gördükleri var sanki

lan böyle takımlar kafalarına göre kupadan çekiliyorsa bizde zor maçlar öncesi kupa maçlarına çıkmayız, arada canımız isterse çıkarız falan

Bizimle eşleşmekten korktular

Biz bu kupayıda alacağız

kaynak buymuş kesin katılmayacak diye bişey yok anladığım kadarıyla hala kem küm ediyolar

sebep bu mu

bende super kupaya cikmadiklari icin katilmiyacak saniyordum.

salak bunlar yemin ederim ali kocun tek kupasi tr kupasi ki tek sansi bu sene yine tr kupasi onada katilmiyacak. resmen bize calisiyor herif.

Allah sabır versin taraftarlara saraçoğlu yakında yine ateşe verilir.:asd:

Verecekler sayın genel başkanım. Artık gözle görülen bir konu için de cezalar neyi gerektiriyorsa yapılmalı.
Ali koç u iten adam hapis cezası aldı. Bizim boş stada gelip bizim stad görevlisini linç etmeye çalışanlar hiçbir ceza almadı. Al sana adalet. Paran varsa kanun sensin burda. Gelişmiş bir ülkede ortalık karışır böyle birşey yaşansa. Ben sadece soruyorum. Zengin birini sadece iten adam hapse girerken zengin adam ve çevresindekiler bir insan evladını sebebsiz yere linç ettiklerinde neden ceza almıyor. 1 yıl geçti aradan neredeyse. Diğer olay ise bir kaç aylık. İsteyince hemen dava sonuçlanıyor. İstemeyince uzatılıyor. Benim güvenimde inancımda yok. Çok üzücü ama gerçek bu

Sizin şafağınız kaç la kupa beğenmiyonuz hayırdır aga

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ödül olarak önünde dans et hacıosman

Geri
Üst Alt