Cengiz Güneş
Büyük Kaptan
- 10 Temmuz 2011
- 25.494
- 20.721
- 2.738
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunlarinkiler ile bizikimler ayni degilki bizimkiler dedigini soylerde bunlar ayni adam zaten vs diyerek bir sey dememişlerdir ki yapsalar yine istedigi çikar zaten üyeleri adamdan memnun :dAslında o yetki bu yönetimi kapsamaz. O yetki kurulundan sonra seçim oldu yeni yönetim seçildi o yüzden tekrar yetki almaları lazım normalde. En azından bizde böyleydi mesela en basitinden yeni yönetim seçildiği için Kemerburgaz, Leo, Florya vb. tüm projelerde tekrar yetki alındı.
Haklısın sadece normal prosedürde o yetkiler eski yönetimde kaldı normalde seçimle birlikte. Belki onların tüzük farklıdır. Lakin işin sonunda dediğin gibi olur.Bunlarinkiler ile bizikimler ayni degilki bizimkiler dedigini soylerde bunlar ayni adam zaten vs diyerek bir sey dememişlerdir ki yapsalar yine istedigi çikar zaten üyeleri adamdan memnun :d
Bu geçerli değil. Kupayla ilgili bu sezonu kapsayan yeni talimat var
46. Madde 2. Fıkraya Göre:
MADDE 46 – TALİMATLARA AYKIRI HAREKET
(1) Futbol ile ilgili mevzuat hükümlerini, TFF düzenlemelerini, futbol oyun kurallarını ihlal eden kişi veya kulüpler, bu hususta ayrı ceza hükmü bulunmadığı takdirde bu talimatta belirlenen disiplin cezaları ile cezalandırılır. Talimat ve statülerde para cezasına ilişkin özel hüküm bulunmadığı hallerde, olayın oluş şekli ve ağırlığı dikkate alınarak 1.000.000 TL’ye kadar para cezası verilir.
(2) TFF tarafından düzenlenen liglere ya da kupalara katılmayan kulüpler aksine bir düzenleme bulunmadığı sürece bir alt lige düşürme cezası ile cezalandırılır.
Hükmü bulunmakta. Muhtemelen U-19 ile maçlara katılacaklardır.
Kendilerine özel yeni madde koydurmuş demekki yine yapı çocukları. Tff ellerinde, ligi zaten muz ligine çevirdiler. Çüş diyen de yok. Bizim yönetimde biraz akıl olsa bunları ve tff yi uefaya şikayet ederBu geçerli değil. Kupayla ilgili bu sezonu kapsayan yeni talimat var
Bu Statü, TFF Yönetim Kurulu’nun 26.08.2024 tarih ve 16 sayılı toplantısında kabul edilmiş ve 29.08.2024 tarihinde TFF’nin resmi internet sitesi olan www.tff.org adresinde yayınlanarak yürürlüğe girmiştir. TFF Yönetim Kurulu’nun 04.11.2024 tarih ve 23 sayılı toplantısında bu Statü’nün 4. maddesine 5. fıkranın eklenmesine karar verilmiş ve bu değişiklik 06.11.2024 tarihinde TFF’nin resmi internet sitesi olan www.tff.org adresinde yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.
Bu geçerli. Futbol disiplin talimatı geneli kapsıyor. Kupaya özel yeni statü var, grup aşaması yeni format vs içeren.
Kupadan onumuzdeki sezon ihrac edilip, Ali Koc icin sadaka kadar para cezasi veriliyormus. Cezaya bak, muthisBu geçerli değil. Kupayla ilgili bu sezonu kapsayan yeni talimat var
Bu Statü, TFF Yönetim Kurulu’nun 26.08.2024 tarih ve 16 sayılı toplantısında kabul edilmiş ve 29.08.2024 tarihinde TFF’nin resmi internet sitesi olan www.tff.org adresinde yayınlanarak yürürlüğe girmiştir. TFF Yönetim Kurulu’nun 04.11.2024 tarih ve 23 sayılı toplantısında bu Statü’nün 4. maddesine 5. fıkranın eklenmesine karar verilmiş ve bu değişiklik 06.11.2024 tarihinde TFF’nin resmi internet sitesi olan www.tff.org adresinde yayımlanarak yürürlüğe girmiştir.
Bu geçerli. Futbol disiplin talimatı geneli kapsıyor. Kupaya özel yeni statü var, grup aşaması yeni format vs içeren.
Şu salağa iyi gülüyorum ya başka seçenek mi var angut