Fenerbahçe Twitter'da Takipçi Satın Aldı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tanju Ak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
BdPcc5wCUAAYea5.jpg:large

bunlarida alin boşta durmasinlar.

ben bu kadar eziklik görmedim yuh arkadaş insan utanır az eger doğruysa...

Aziz:taipçi satın aldıysam fb için aldım dememiş mi?

Bu mallar hala şike yapmadık sanıyor

Fenerbahçeliler hemen olayın altında kalır mı ? Hemen başlamışlar yok sizin de hesabınız böyle , yok GS'lı kişiler onlar falan diye :D

vatan gazetesi büyük başlıklarla fenerbahçe yine şike yaptı yazmış :D

Bu ezikler zamanında bizim facebook hesabımızı hacklemiş adamlar. Yine de en baştan hesap açıp bunları geçtik, hala akıllanmadı davarlar.

Getirisi nedir? Yani nolmuş benim twitter hesabımı 100bin kişi takip ediyorsa?

Bu iş 2 türlü oluyor

1-) yumurta hesaplar hazır programlar sayesinde binlerce hesap oluşturuluyor ve bir sistemle istenilen hesabı takip etmesi sağlanıyor twitlerde dönüş yapamamaları, kolayca oluşturulabilmeleri ve twitterın çabuk anlayıp askıya alma riski nedeniyle uygun fiyata çok sağlam takipçi alınabilir

2-) ise gercek takipciler; bu genelde farkında olmadan yada takipci arttırma amacıyla izin verilen uygulamalardan dolayı hesapları kullanabiliyor siteler uygulama iznini kaldırmadıgı sürece o hesap istediği gibi takip ettiriliyor bu iş hem zor hemde kişilerin gercek olmasından tepki vermesinden dolayı biraz daha pahalı

Ne işe yaradığına gelirsem;

Yumurta hesaplar ya ünlüler yada kendini tatmin etmek isteyenler tarafından kullanılır, değersizdir.

Gercek takipciler gerek reaksiyon alındığı gerekse reklam amacıyla kullanılıyor, mesela bir siteniz var ve bu sitedeki paylaşımları linkleriyle atıyorsunuz 100.000 gercek takipçiniz var bunun 1.000 merak edip girdi siteye anlık olarak çok sağlam bir hit bunun 100ü reklama tıklasa bir paylaşım için ciddi bir paradır, bu sadece twitter değil facebook sayfa gruplarındada yapılmaktadır

Geri
Üst Alt