Fenerbahçe Twitter'da Takipçi Satın Aldı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tanju Ak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Harbiden bazılarının zoruna gitmiş . Fenerin takipçilerinin düzenli olarak aylık çeteresini tutanları da gördük ya daha birşey demem .

Bazı arkadaşlar fbyi aklama yarışına girmiş ????

antuda yazın bunları burda sökmez

Mesele fbyi aklama değil. Ortada timsah var. Geyik olarak güzel oldu, geçen sene yine bu zamanlarda benzeri yapılmaya çalışılmış ama ses getirmemişti. Bugün capsler havada uçuşuyor, haber sitelerinin de manşetine taşınmış. Yani eğlenceli ama hakikati bilip aldanmamakta fayda var.

Harbiden bazılarının zoruna gitmiş . Fenerin takipçilerinin düzenli olarak aylık çeteresini tutanları da gördük ya daha birşey demem .

Yahu ne zora gitmesi.Sadece gerçeği yazdık.Çetele mi tutuyor olduk şimdi.

İstediğin gibi dalga geçmek farklı,ama bunu gerçekmiş gibi zannetmek kabul etmek farklı.

Misal bu angutların fenerist isimli twitter sayfası ''bizim takıma fake takipçi atıyorlar '' diye rezil bir şey uyduruyor.

Yahu ben de dalga geçiyorum gülüyorum adamlara da gerçeğini de yazdık zira gerçek zanneden çok fazla kişi var...

Mesele fbyi aklama değil. Ortada timsah var. Geyik olarak güzel oldu, geçen sene yine bu zamanlarda benzeri yapılmaya çalışılmış ama ses getirmemişti. Bugün capsler havada uçuşuyor, haber sitelerinin de manşetine taşınmış. Yani eğlenceli ama hakikati bilip aldanmamakta fayda var.

Dostum bu tür olaylar ilk ve son değil

Burda amaç rakibi kızdırıp küçük düşürmek

Bilmem anlatabiliyor muyum ?

O zaman her çekişmede kendi hatalarımızı burda ortaya dökelim

Ben taraftarım objektiflik taslayamam

adamlar şu an rezil oldular mı oldular

Kefinize bakın timsaha devam

O zaman her çekişmeşde kendi hatalarımızı burda ortaya dökelim

O senin bileceğin iş.Bile bile timsaha yatalım diyorsun da ben aptal değilim.

Dalga geçmek için timsaha yatalım niye biz kuş beyinlilere mi benziyoruz.

Misal geçen yıl ki faks meselesi çok zekice ve güzeldi ama bu değil.Kanatlılarla dalga geçilecek çok şey var timsaha gerek yok...

Dünden bugüne de anormal bir artış yok ki. Grafiği doğru inceleseniz keşke..

Dediğim gibi geçen sene de böyle bir haber yayılmıştı ama bu kez iyi geyik dönmüş..

dünden bugüne 200 binden artış var bu anormal değil mi? ayrıca sen grafiği düzgün incelesen fenerin grafiğinin ayın 4üne kadar yani düne kadar olduğunu görebilirsin ;)

O senin bileceğin iş.Bile bile timsaha yatalım diyorsun da ben aptal değilim.

Dalga geçmek için timsaha yatalım niye biz kuş beyinlilere mi benziyoruz.

Misal geçen yıl ki faks meselesi çok zekice ve güzeldi ama bu değil.Kanatlılarla dalga geçilecek çok şey var timsaha gerek yok...

benim bileceğim iş tabi

burda gelmiş bilmiş bilmiş alıntılar yapıp milletin keyfini kaçırmanıza hakkınız yok

perez olayından hiç bir farkı yok sonuç olarak

geçiniz

Yahu ne zora gitmesi.Sadece gerçeği yazdık.Çetele mi tutuyor olduk şimdi.

İstediğin gibi dalga geçmek farklı,ama bunu gerçekmiş gibi zannetmek kabul etmek farklı.

Misal bu angutların fenerist isimli twitter sayfası ''bizim takıma fake takipçi atıyorlar '' diye rezil bir şey uyduruyor.

Yahu ben de dalga geçiyorum gülüyorum adamlara da gerçeğini de yazdık zira gerçek zanneden çok fazla kişi var...

Önce bir bakar mısın hemen üstte şu Tanju'nun paylaştığına . Takipçi uygulamalarının attığı reklam tweetleridir , ben ondan sonra goygoya başladım . Farzedelim ki timsaha gelen biziz hadi böyle kabul edelim , şu an gazeteler Fener YİNE şike yaptı diye manşet attıysa ben sorgulamam sadece keyfini çıkarırım .

benim bileceğim iş tabi

burda gelmiş bilmiş bilmiş alıntılar yapıp milletin keyfini kaçırmanıza hakkınız yok

perez olayından hiç bir farkı yok sonuç olarak

geçiniz

Yahu ne keyfi iyi misin birader ? Gerçekleri tabii ki söyleyeceğim kimse galatasaray forumlarını aptal yerine koyamaz.

Burası senin forumun da değil.Kendi adına istediğin gibi konuşabilirsin ama başkaları hakkında konuşamazsın.Foruma ne yazıp ne yazmayacağıma ben karar veririm...

O zaman her çekişmeşde kendi hatalarımızı burda ortaya dökelim

Farklı dilden konuşuyoruz galiba. İnsanlar medya/sosyal medyadaki her şeye araştırmadan kanacak vaziyete gelmiş. Gülün, eğlenin ama doğru olmadığını bilin. Anlatmak istediğim buydu yine de uzatmanın lüzumu yok.

BdPevLzCMAAUPRr.png

Yayalım, pls..

Yahu ne keyfi iyi misin birader ? Gerçekleri tabii ki söyleyeceğim kimse galatasaray forumlarını aptal yerine koyamaz.

Burası senin forumun da değil.Kendi adına istediğin gibi konuşabilirsin ama başkaları hakkında konuşamazsın.Foruma ne yazıp ne yazmayacağıma ben karar veririm...

sen karar veremezsin kardeşim

burası babanın çiftliği değil

belli kurallar vardır.

kimse burdakilerini aptal yerine koymadı

tabi sen ısrarla bu mesajı vermeye çalışıyorsun

kuş beyinli aptal demeye getiriyorsun bu forumdakilerine

şu an tüm ulusal basında bu muhabbet dönüyor

sen gelmiş burdakiler tek timsaha yatmış gibi göstermeye çalışıyorsun

bırak bu manipülasyon ayaklarını

Ya bırakın timsahı mimsahı geyiğimizi yapıyoruz işte...

Bu arada takipçi isteyen varsa twitterda Fenerbahçe twitter hesabına başvursun. İşi ticarete dökmüşler...

BdPTRvaCUAAYfll.jpg

sen karar veremezsin kardeşim

burası babanın çiftliği değil

belli kurallar vardır.

kimse burdakilerini aptal yerine koymadı

tabi sen ısrarla bu mesajı vermeye çalışıyorsun

kuş beyinli aptal demeye getiriyorsun bu forumdakilerine

şu an tüm ulusal basında bu muhabbet dönüyor

sen gelmiş burdakiler tek timsaha yatmış gibi göstermeye çalışıyorsun

bırak bu manipülasyon ayaklarını

Ya bu olay twitterda başladı orada bile belliydi timsah olduğu.

Hatta fenerliler gerçek zannedip bize sahte takipçi atıyorlar bile dedi çünkü onlar bile farkında şikeci olduklarının.

Ben ısrarla kuş beyinliden fenerlileri kastederken sen bu sözü forumdakilere söylemişim gibi algılatmaya çalışıyorsun.

Fenerle dalga geçecek çok konu var.Galatasaray'ın buna ihtiyacı yok.

Hahaha tam komedisin forumun kurallarına bir olayın gerçeğini bildirmek aykırı mı ?

Ya bu olay twitterda başladı orada bile belliydi timsah olduğu.

Hatta fenerliler gerçek zannedip bize sahte takipçi atıyorlar bile dedi çünkü onlar bile farkında şikeci olduklarının.

Ben ısrarla kuş beyinliden fenerlileri kastederken sen bu sözü forumdakilere söylemişim gibi algılatmaya çalışıyorsun.

Fenerle dalga geçecek çok konu var.Galatasaray'ın buna ihtiyacı yok.

Hahaha tam komedisin forumun kurallarına bir olayın gerçeğini bildirmek aykırı mı ?

hahahahahaha gül şimdi böyle boyunun ölçüsünü alırsın

PetShop_2023412.jpg

Geri
Üst Alt