Fenerbahçe Twitter'da Takipçi Satın Aldı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tanju Ak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu ülke'nin insanı ne boş işlerle uğraşıyor arkadaş.

Fenerin ezik halllerini gördüm de bu kadar ezik duruma düşeceklerini rüyamda görsem inanmazdım :) bu arada 500.mesajı da bu eziklere harcamış olduk :)

yumurta uyeler

Bu camia ile ayni ligi oynayip "Rakip" gösterilmek zoruma gidiyor. Ali şen varken böyleydiler, hala böyle. Alp Yalman onun seviyesine inmezdi. bugün oldugu gibi kimse bunlara niye bukadar seviyesizleşiyon demezdi. Bize olmadik iftiralar atilirdi.

20 yildir futbol buhrani geçirtiyoruz bunlara. Bizim nasil arkadan gelip bunlari solladigimizi seyredip durdular. Ara sira bocaladik, bizi geçeceklerini sandilar. Ama her seferinde şamari biz oturttuk.

Bunlarin nefreti büyük. tek sebebi kiskançlik. Fb oldukça 50 sene sonra bile futbol terörü bitmeyecek. Karanlik fikirli güç sahiplerinin kendini tatmin etmek için kullandigi bir araçtir fb. Futbol bunlara para kazandirmaz. Sebebi Galatasaray i yenerek tatmin olmak heralde.

BdQs_6CIEAAaL7U.jpg

İşte bunlar hep reklam ama bende çıkmıyor hatta bugün 384.sayfada uyarı çıkıyor diyen arkadaşlar vardı yine sorun yaşamamıştım . Raporlayım da silinsin madem ben uyarı almıyorum çünkü . Adblock kullandığımdan olabilir.

chrome da o surunu veriyordu bi arkadaşın paylaştığı resimdenmiş düzeltildi

Gitti transfer paraları o parayla 2. holmeni alırlardı :D

35Milyon Galatasaray ‏@WorldOfCimbom 43 dk

++ Ünal Aysal: "Bu hafta sonuna kadar her gün birer birer transfer açıklayacağız. Önce yabancıları bitireceğiz."+

35Milyon Galatasaray ‏@WorldOfCimbom 43 dk

++ Aziz Yıldırım : Bu hafta sonuna kadar her gün en az 5.000 takipçi kasmayı planlıyoruz.Önce Retweetleri bitireceğiz

Tabi baktılar ne zamandır şike yapamıyorlar dokundu adamlara idarelikte olsa yaptılar bişey

Trajikomik...

Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk

Geri
Üst Alt