Fenerbahçe Twitter'da Takipçi Satın Aldı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tanju Ak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
BdPskuUCQAEFBhw.png

İşte bunlar hep reklam ama bende çıkmıyor hatta bugün 384.sayfada uyarı çıkıyor diyen arkadaşlar vardı yine sorun yaşamamıştım . Raporlayım da silinsin madem ben uyarı almıyorum çünkü . Adblock kullandığımdan olabilir.

Ya bu olay twitterda başladı orada bile belliydi timsah olduğu.

Hatta fenerliler gerçek zannedip bize sahte takipçi atıyorlar bile dedi çünkü onlar bile farkında şikeci olduklarının.

Ben ısrarla kuş beyinliden fenerlileri kastederken sen bu sözü forumdakilere söylemişim gibi algılatmaya çalışıyorsun.

Fenerle dalga geçecek çok konu var.Galatasaray'ın buna ihtiyacı yok.

Hahaha tam komedisin forumun kurallarına bir olayın gerçeğini bildirmek aykırı mı ?

Yahu ne keyfi iyi misin birader ? Gerçekleri tabii ki söyleyeceğim kimse galatasaray forumlarını aptal yerine koyamaz.

Burası senin forumun da değil.Kendi adına istediğin gibi konuşabilirsin ama başkaları hakkında konuşamazsın.Foruma ne yazıp ne yazmayacağıma ben karar veririm...

Kim gs forumunu aptal yerine koyuyor kardes? Gazeteler fenere yine sikeci muamelesi yapti, ne saçma sapan seyler ustunde duruyorsunuz.

yumurta satın almışlar

tıpkı kendi taraftar kitlesi gibi^^

Bunun bir yolu yok mu geçen günlerde bir haberde duymuştum sahte hesaplar siliniyormus bazı Ünlülerin hesapları silinmiş mesela herhalde bunlarda silinir

O reklam mesajları başka türlü çıkmaz. Bir anlamda kendini ele vermiş salaklar. Gerçi bir şekilde sildirdiler mesajları.

Hayır dur dur bir saat içinde 200.000 artsın takipçin. Gerçi hoş kime diyom ki...

Kendilerine küfür eden başkanlarına baba diyenler bunlar değilmiydi.

GALATASARAY RUHU ‏@GS_RUHU 21 dk

SON DAKİKA: Yumurta Üreticileri Sendikası Genel Başkanı Canlı Yayına Bağlandı ve "Ya Fenerbahçe bu işleri bıraksın ya da biz" dedi. #HHA

Geri
Üst Alt