Fenerbahçe, UEFA İle Finansal Fair Play Yapılandırma Anlaşması İmzaladı!

ersan konusunda detayı bilmiyordum hak verdim ...
nani 12 altına gider mi bilmiyorum adamın yaşı daha genç.
persie fenerden senede 17 milyon dolar alıyormuş ...bu korkunç bir şey.
Forbes, Van Persie'nin maaşını da acıkladı! 17 milyon dolar...

persie'yi elden çıkarmak isteyeceklerdir. dediğin gibi pili bitik adama 5-6 ancak verirler.

Yaşı genç dediğin adam 29, bikaç ay sonra 30.

Kazmaydı mazmaydı ama bunların elindeki en pahalı oyuncu Emenike'ydi, piç ettiler bundan sonra ne yaparlar bilemem. Yine klasik geçmiş şöhrete daha çok değer verdiklerinden ellerindeki Fernandao'yu da piç ettiler, o herif sezona iyi başlamıştı sonra Van Persie niye oynamıyor kavgasıyla yediler herifi, ki aslında o herifi de parlatıp satabilirlerdi veya kullanabilirlerdi. O da 29 yaşında ama maaşı çok diildir onun, gol atıyor herif.

Geçmişte de Semih diye bi çocuk vardı bunlarda, ellerindeki 5 para etmez yabancı forvetler bi halt yapamazken o çocuk yedekten girip bangır bangır gol atıyordu, o çocuğu da parlatıp iyi paraya Avrupa'ya satabilirlerdi, ama yerli otursun deyip yok ettiler.

Bunlar böyle aptal herifler.

Van Persie'yi tutabilirler çünkü ekonomik kullanılırsa gol atıyor herif ama ekonomik kullanılacak adama yılda 5-6m sayıyorlar, sonra FFP...

Ulan Sergen bunu yazdiktan 1 gun sonra adamlar UEFA ile anlasip men riskinden kurtuldular.

Bizi bitirdin be.
emin misin?fenerliler baya üzgün de...1-2 ay sonra tekrar alıntı yap benden uğur.fenerbahçeye ne olacak? görücez.

8 yıldır CL ye gidemiyorlar az bile aldılar bence bizim CL den o kadar gelirimiz oldu tersi durum olsaydı bunlara arayı çok açarlardı biz bu avantajı kullamadık bence kadro kalitesi olarak arayı çok açmamız lazımdı tinerciler umrumda değil rakip olarak görmüyorum.. Şimdi bu haber fner şampiyon olsun diyenlere gelsin daha beter olacaklar bunlar iyi günleri...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Antuda gordum ;

"dothraki - 20.05.2016 21:05

üstelik bu resmi 75 milyon tl zarar su meşhur transfer harcaması donemini kapsamıyor.
seneye x2 o zarar.
kafadan 2 sene adamların verdigi limiti aşıyorsun

dua edelimde gs gibi 1 yılla kurtulalım. "

9 ayda 74m tl zararlari sezon basinda yapilan transferleri kapsamiyormus...

Abooo bunlar boku falan degil , kobrayi yemis ciddi ciddi. Bir daha en eaz 2 kati zarar aciklarlar normal sartlarda ve kafadan sartlari yerine getiremezler. Ne yapip edip toparlanmamiz lazim. Iyi bir yonetim ile camia olarak tek yumruk olursak domine bile ederiz onumuzdeki 2-3 yili.

Antuda gordum ;

üstelik bu resmi 75 milyon tl zarar su meşhur transfer harcaması donemini kapsamıyor.
seneye x2 o zarar.

Abooo bunlar boku falan degil , kobrayi yemis ciddi ciddi. Bir daha en eaz 2 kati zarar aciklarlar normal sartlarda ve kafadan sartlari yerine getiremezler. Ne yapip edip toparlanmamiz lazim. Iyi bir yonetim ile camia olarak tek yumruk olursak domine bile ederiz onumuzdeki 2-3 yili.

Dursun varken unut şampiyonluğu

Antuda gordum ;

seneye x2 o zarar.

Gerçekçi olmamız lazım. Şu koşullarda önümüzdeki sene en şanslı takım Beşiktaş gözüküyor. Kadroları oturmuş vaziyette. Stat ve şampiyonluğun getirdiği moral ivmesini de bunun üzerine eklersek +1 ile başlayacaklar. Eğer bizde mevcut yönetim değişmez ise bizim içinde tünelin ucu parlak gözükmüyor. Ama bu şartlarda dahi daha önce belirttiğim sebeplerden ötürü Fenerin önünde olacağımızı düşünüyorum. Bir şekilde şampiyonluk yarışının içinde olursak Beşiktaş'ın Avrupa'da yiyeceği dayağın lige etkisi önemli. Bu şansımızı arttırır. Ha işin şu yönü de var; Beşiktaş son yıllarda ilk kez başarıya ve sonuca odaklı bir golcü buldu. Gomez giderse bu da onlar için eksi puan olur. Ama genel olarak baktığımızda önümüzdeki sene için avantajlı oldukları gerçeğini kabul etmemiz lazım. Fenerin ise esamesi okunmayacak gibi geliyor bana çok erken koparlar ve müzmin ikincilik serileri de bozulur.

fenere baya girecekler arkadaşlar,hazır olun.

Gerçekçi olmamız lazım. Şu koşullarda önümüzdeki sene en şanslı takım Beşiktaş gözüküyor. Kadroları oturmuş vaziyette. Stat ve şampiyonluğun getirdiği moral ivmesini de bunun üzerine eklersek +1 ile başlayacaklar. Eğer bizde mevcut yönetim değişmez ise bizim içinde tünelin ucu parlak gözükmüyor. Ama bu şartlarda dahi daha önce belirttiğim sebeplerden ötürü Fenerin önünde olacağımızı düşünüyorum. Bir şekilde şampiyonluk yarışının içinde olursak Beşiktaş'ın Avrupa'da yiyeceği dayağın lige etkisi önemli. Bu şansımızı arttırır. Ha işin şu yönü de var; Beşiktaş son yıllarda ilk kez başarıya ve sonuca odaklı bir golcü buldu. Gomez giderse bu da onlar için eksi puan olur. Ama genel olarak baktığımızda önümüzdeki sene için avantajlı oldukları gerçeğini kabul etmemiz lazım. Fenerin ise esamesi okunmayacak gibi geliyor bana çok erken koparlar ve müzmin ikincilik serileri de bozulur.

Bize sağ bek ve kanat, iyi bi santrafor, ortanın merkezineSelçuk'un yanına ve yerine biri, iyi de bi stoper gerekiyor başlangıç için, tabi Podolski-Sneijder-Muslera kalacak şekilde yazıyorum bunu. Bizim durum biraz muamma. Sabri'yi tutmak istemeleri sanırım bundan.

Beşiktaş oturdu iyi güzel ama Şampiyonlar ligine çıkınca ordaki takımların Rizespor, Akhisar Belediyespor olmadığını öğrenecekler ve biraz havaları sönebilir. Yine de lig için en otırmuş takım durumundalar. Beşiktaş'ın sorunu seyrek şampiyon oldukları için zafer başlarına fazla vuruyor.

Fener elindeki kadroyu bozmayıp orta sahaya 1 veya 2 takviye yaparsa yine şampiyonluğa oynar bence, Türkiye için fena diil kadroları, bence ihtiyaçları olan orta sahada daha playmaker tarz 1-2 kişi.

Herkese slmlar ılk postumu ezıklerın konusuna atıyorum umarım daha beter olurlar
Bizimle dalga gecen basından tık yok

Bize sağ bek ve kanat, iyi bi santrafor, ortanın merkezineSelçuk'un yanına ve yerine biri, iyi de bi stoper gerekiyor başlangıç için, tabi Podolski-Sneijder-Muslera kalacak şekilde yazıyorum bunu. Bizim durum biraz muamma. Sabri'yi tutmak istemeleri sanırım bundan.

Beşiktaş oturdu iyi güzel ama Şampiyonlar ligine çıkınca ordaki takımların Rizespor, Akhisar Belediyespor olmadığını öğrenecekler ve biraz havaları sönebilir. Yine de lig için en otırmuş takım durumundalar. Beşiktaş'ın sorunu seyrek şampiyon oldukları için zafer başlarına fazla vuruyor.

Fener elindeki kadroyu bozmayıp orta sahaya 1 veya 2 takviye yaparsa yine şampiyonluğa oynar bence, Türkiye için fena diil kadroları, bence ihtiyaçları olan orta sahada daha playmaker tarz 1-2 kişi.

Bizim için söylediklerinize katılıyorum. Beşiktaş konusunda da Şampiyonlar Ligi konusunda şerh düştüm zaten. Oradan alacakları yumrukların sertliğine göre içeride durumları belli olacak. Fenerbahçe'de çoğu oyuncunun sözleşmesi bitiyor. Hoca tercihi de yeni transferlerde önemli. Ama anlaşılan o ki öyle ahım şahım transferler yapamayacaklar. Camia olarak inanılmaz demoralize oldular. Taraftarlarında eski sabrın kaldığını zannetmiyorum. Uzun süredir erken kopma yaşamadılar ama sonunu getiremediler. Bu sefer sallanırlar ise erken kopacakları düşüncesi var bende. Tabi bunların hepsini farazi olarak mevcut durum üzerinden yazıyoruz. Transferleri ve yönetim şekillenmelerini görmek lazım.

Herkese slmlar ilk postumu ezıklerın konusuna atıyorum umarım daha beter olurlar
Bizimle dalga gecen basınbdan tık yok

Bunlar zaten bizim tahmin ettiğimiz ama medyanın bir turlu dile getiremediği gerçeklerdi. Yavaş yavaş kuşların taraftarları da gerçekleri gormeye başladı, buradaki kuşlarda yakında kabullenir herhalde. Bunların durumu çok kötü heleki aziz bi gitsin bütün gerçekler ortaya çıkacaktır.

Bu sene o kadar para harcadılar şampiyon olamadılar seneye de olamaz iseler o zaman görün bunları:D:D:D

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt