Fenerbahçe, UEFA İle Finansal Fair Play Yapılandırma Anlaşması İmzaladı!

Sonuc fener kücülecek yada ceza yiyecek, cünkü o 9 ay icinde yapilan 75milyon tl zarar heralde daha transfere yapilan harcamalar dahilinde degilmis

Ben burda TFF ana suclu olarak görüyorum, ulan holanda bile sirf twentenin 32 milyon borcu var diye adamlari ikinci lige gönderi, bu nasil bir anlayis ki büyüklerin hepsinin 1.5milyar tl ye yakin borclari var ama linsans almaya devam. simdi gördük bunun sonucunu ffp giren her türk külüb böyle anlasma yapmasi gerek cünkü hic birinin gelir gideri düzgün degildir, bir kac istisna haric

Sonuc fener kücülecek yada ceza yiyecek, cünkü o 9 ay icinde yapilan 75milyon tl zarar heralde daha transfere yapilan harcamalar dahilinde degilmis

Yok oyle bisey. Ama zararlarinin 75 milyon TL uzerinde oldugu kesin ama sakliyor serefsizler.

Adamlarin işi gucu şike, hile, hurda! :(

Fener Uefadan ceza yemez Dursun gibi çok Becerikli! bir başkanımız varken her türlü cezayı yeriz

Fenere bir sey olmaz. Zenginler atar elini cebe bir sekilde siyirirlar. Koc gerekirse cinde sirket kurup takimlardan birine sponsor olur nani arti van persieyi 40 m.dan fenerden alir. Sowu neredeyse 19 a okuttular adamlar boyle katakullilerde. Hicbiseycik olmaz onlara masa basinda iyiler keratalar. Olan bizim safcik Dursun gibilere olur. ( Tabi dolayli yoldan Galatasarayimiza)

Bunu galiba bir Allah, birde Ünal Aysal biliyor. 2 senede toparlayamayacagimiz kabak gibi ortadaydi.

Aysal 1 yıl extra hak için,20 milyon euro ceza verdi psg gibi bir şey dedi diye hatırlıyorum.Bizim öyle bir luxumuz yok demişti sanırım.

Aysal 1 yıl extra hak için,20 milyon euro ceza verdi psg gibi bir şey dedi diye hatırlıyorum.Bizim öyle bir luxumuz yok demişti sanırım.

Fenerbahce 2.5 Milyon avro ödedi, ve potansiyali CL ayak basma ücretine de el koyulacak, maddi acidan düzlüge cikana kadar. Onlar 4 sene aldiysa bu sekilde, bizde biraz daha vererek, alabilirdik diye düsünüyorum.

yani 2015-2016 da bütçede 30m euro civarı zarardalar.
M.Topal ve Gökhan G. giderse zor toparlarlar. Bütçeyi denkleştirmek için V.Persie ve Nani de satılırsa onlarında seneye ligde işleri zor.
Desenize Bjk FFP gelmeden feda diyerek çok şey kazandı. Seneye de şampiyonluğun en büyük favorisi BJK olacak.

yani 2015-2016 da bütçede 30m euro civarı zarardalar.
M.Topal ve Gökhan G. giderse zor toparlarlar. Bütçeyi denkleştirmek için V.Persie ve Nani de satılırsa onlarında seneye ligde işleri zor.
Desenize Bjk FFP gelmeden feda diyerek çok şey kazandı. Seneye de şampiyonluğun en büyük favorisi BJK olacak.

Beşiktaş'a da FFP gelmişti ondan feda dediler ve genç ve mütevazi bi kadroya gittiler. Ben bunları olumlu buluyorum, umarım bizde ve Fener'de de bu vizyon sevdasından kurtulup genç kadrolar kurma ve sisteme yönelmemize vesile olur yoksa ülke futbolu düzelmeyecek iyice batacak. Monchengladbach kulübünün normal transfer bütçesi 20m mu ne?

Alınan pahalı yabancılar yıldız olsa içim yanmayacak. Oyuncu yetiştirsinler biraz parayı hocalara ekiplere yatırsınlar. En başta biz de öyle. İyi oyuncu yetiştir sat gelirin olsun.

Son düzenleme:
Fenerbahce 2.5 Milyon avro ödedi, ve potansiyali CL ayak basma ücretine de el koyulacak, maddi acidan düzlüge cikana kadar. Onlar 4 sene aldiysa bu sekilde, bizde biraz daha vererek, alabilirdik diye düsünüyorum.

Fener 2 milyon euro ödeyecek oda 3 senede,her yıl 700 bin avro.
Eğer uymazsa ilerde 5.5 daha.

Baskan ve TD ü saymazsak bize oncelikli, olmazsa olmaz 4 mevkii ve minimum 7 adet transfer zorunlulugu var.

1. Mevki Stoper-2 tane. Neden 1. Mevkii Stoper? Attigimiz gol sayisina bakarsaniz bizim ligde bu kadar kotu olmamizin temel sebebi savunmamiz oldugu net anlasilir. Seneye semih ve chedden kurtulmamiz lazim. Denayer i kiralayamayiz sanirim. Yedek balta ve koray da cok guven vermiyor ama avrupa yok para yok idare edecegiz artik.

2. Mevkii- Golcu. 2 tane. Umut artik gidecektir. Riekerink bile gordu. 6 tane attigimiz macta bile kenarda. Sinan da sag tarafa kayacaktir.

3. Mevkii on libero. - 2 tane. 1 tane alinca o sakat veya cezali oldugunda takim bitiyor.Donk zaten seneye bu taraftarin onune cikamaz, cikmamali.

4. Sag bek. Tarik ve sabri artik gitmeli. 1 masif bir sag bek sart. Linnes biraz hayal kirikligi yaratti. Bunun icin de adres fransa ligue2 olmali.

Kadrodan Tarik, donk, jem , semih, hamit, dzemaili, bilal, sabri, chedjou, umut, gobekli, emre gonderilmeli. Bu 12 kisi yerine 2 si altyapidan olmak uzere toplam 9 kisi alirsin.

Bakilmasi gereken yerler de ligue 2, belcika ligi, norvec , danimarka , isvicre ve avusturya ligleri. Ucuza bu 12 copun yari maasina 7 tane canavar gibi genc adam bulursun iyi arastirirsan.

Onlari gelistirebikecek teknik adam da sart tabi.

Ama yeni bir baskan gelmeden bu saydiklarimin hepsi bos bir hayal !! :( :(

İlk 4'ü zaten ben de yazdım.

Genç oyunculara yönelmeliyiz, bahsettiğin Belcika vs'in iyileri İngiltere Almanya'ya gidiyorlar, yine de karşı değilim ama Fransa, Bosna, Hırvatistan, Kuzey Afrika vs bakılmalı, artı alt yapı ve Türkiye'deki Almanya'da (Bundesliga 1&2) Avusturya'daki yetenekli Türkler.

Artık oyuncu yetiştirmeye yönelmeli kulüpler. Kulüplerin bu cezaları almaları normal çünkü ligin tv değerinin olmadığı, Türkiye dışında yayınlanmadığı, Avrupa'da ilk 10'da bile olmayan bir ligiz ama sanki Italya Fransa'ymışız gibi bir harcama sevdasındayız, yani kendini şaşırmış bir ülkeyiz. Kaldı ki bu ülkeler bile oyuncu geliştiriyor, Almanya Fransa Portekiz İspanya bunlar fabrika gibi.

Bizim kulüpler de eldeki parayı hocalara ekiplere ve gençlere yatırıp oyuncu geliştirsin satsın gelir yaratsın. Bu harcamalar devam edecekse almasınlar hiçbir takımımızı bence.

Okuyorum hala Ben Arfa Feghouli vs Ben Arfa Türkiye'de oynamaz (çok talibi var) gelirse de çok fazla bi maaş + bonservis kadar imza parası verirsin (o paraya 2-3 oyuncu alınır) Feghouli de Türkiye'ye 4m maaş verecekler diye La Liga'yı bırakacak adam, sonra "bu para için gelmiş" lafı dönüyor, yahu Türkiye'ye başka niçin gelecek zaten normalin üstü para olmasa.

Sinan kalmalı ve ısrar edilmeli, Müller'imiz Kane'imiz olsun, daha böyle çocuklar bulalım, Riekering veya gençlerle kim iyiyse öyle bi hoca ona ve oyuncu ekibine scout ekibine para yatırılsın.

Son düzenleme:
Besiktas oyuncu satmadan alamiyor ek olarak. Bu kadro ile elek olacaklarinin farkindalar. E oyuncu alma sanslarini acikcasi yok.
Atiba 1yil daha yaslandi seneye hem s.ligi hem lig o orta saha direncligini saglamayabilir. Tolga malum, gomez mechul. Defanslari da maximum semih kivaminda, fenerin ba bile stoperlerini ikiyle carpar. Durum sandiklari kadar kolay degil isin ozu. Birde avrupa sampiyonasi sonrasi ellerindeki en iyi adma olan oguzhani satma potansiyelleri yuksek fiko fm mentalitesine cok kaptirdi kendini. S.ligi ilk mac bir araba gol yerlerse eyvah deyip yildiz oyuncuya saldirma girisiminde olacaklar.

Geri
Üst Alt