Fenerbahçe ve Galatasaray, Birbirlerini Tebrik Etti

mide bulandirici
daha 1-2 ay önce bize fetocu camia diyen insanlar bunlar
rezalet

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Geçen sene BJK için 16 yabancı kuralı getirildi. BJK ciddi manada maçlarda kollandı. TFFden memnun olmaları normal BJKnin. FB ve GSninde böyle bir duruş sergilemelerini normal karşılıyorum, yoksa oldubittiye getirecekler herşeyi.

Geçen sene BJK için 16 yabancı kuralı getirildi. BJK ciddi manada maçlarda kollandı. TFFden memnun olmaları normal BJKnin. FB ve GSninde böyle bir duruş sergilemelerini normal karşılıyorum, yoksa oldubittiye getirecekler herşeyi.
Polat, Aziz dostluğuna dönmesin mümkünse. Onun dışında fb ile aşırı kanlı bıçaklılık bize yaramıyor. Birbirlerini aşağı çekiyorlar özellikle fb camiası çok ilkesiz bu konuda. Bjk'nin geçen sezon önü bu sayede açıldı. Başta kimse ciddiye almadı sonra onlar olacağına bunlar olsun denilmeye başlandı. Tff'nin de gerilim ve baskıdan kurtulmak için işine geldi ve bjk kollandı.

Polat, Aziz dostluğuna dönmesin mümkünse. Onun dışında fb ile aşırı kanlı bıçaklılık bize yaramıyor. Birbirlerini aşağı çekiyorlar özellikle fb camiası çok ilkesiz bu konuda. Bjk'nin geçen sezon önü bu sayede açıldı. Başta kimse ciddiye almadı sonra onlar olacağına bunlar olsun denilmeye başlandı. Tff'nin de gerilim ve baskıdan kurtulmak için işine geldi ve bjk kollandı.

Koç'u sevmem ama Katarlılar konusunda yerden göğe kadar haklı, ayrıyeten yabancı konusunda, bankalar birliği anlaşması ve mhk konusunda da haklı. Destek olmakta ve bu durumda yan yana durmakta bir sakınca görmüyorum. Nihat'a değil bu kalkışma sadece, en üste kadar uzanıyor. Beşiktaş bu süreçte satacak belli, Trabzonda satar. Başakşehir, Rize, Konya, Alanya gibi takımlarda satar. Ama FB ve GS birlikte hareket ederse diğerlerine gerek kalmaz zaten. Özellikle bankalar birliği olayı devreye girdiğinde amiyane tabirle tüm takımların 'takımları' TFFnin, yani siyasetin avcunda olacak. %50 bütçeyle floryada tavuk besleyemeyiz. Ben sonuna kadar karşılıklı destekleme taraftarıyım, rekabet ayrı.

Yeni başkan iyice gözümden düşmeye başladı

Bunlar cicim ayları, kışa doğru birbirini yerler merak etmeyin.

Gscimbom mobil

futbol dostluuuk futbol kardeşliktir
geçmişin üstüne çekelim bir sünger ama son kez
KURABİYE FENEEEEEEEEEER

en son ednan polat ve özhan canaydın zamanında bunlarla aramız iyidi.Bunlar haindir bu tür yakınlıklara karşıyım burak elmas böyle devam ederse daha düne kadar hakemler üzerinden bize algı yapan ,hocamıza hakaret eden bu hainler yarın öbür gün gene bir pislik yaptığında bu burak bey bizim haklarımızı hayatta savunmaz bence.

Noldu simdi Fatih Terime soylenenler unutuldu mu.

iki klubun dost olmasının imkanı yok ama tff limit yabancı sınırı yayıncı kurulus olayları dusundugumuzde iki klubun kavga degil birlik olması gerekir.

Geri
Üst Alt