Fenerbahçe ve Trabzonspor'un Avrupa'daki Rakipleri Belli Oldu

Eskiden şampiyonlar Ligi'ne2 takım giderse , clden gelen para 2 ye bölünüyordu , hala var mı o mevzu ? Fener de giderse bizim Cl peimi 2 ye bölünür mh
İkiye bölünen bedel çok düştü, o yüzden bir anlamı yok artık. ŞL katılım bedeli her takıma özel ayrı bir kalem artık.

Bir ara bakmıştım da Fener’in sonraki turda Lille ihtimali vardı yanlış hatırlamıyorsam

Milli damarlarımızın varis genişliğine ulaştığı bugünlerde fenere en zor rakibin gelmesini istemek doğru gelmedi. En kolay takım gelir de ona elenirler inşallah.
Bu tarz 1 yorum olmuş reis yav :D
images

fb niye şampiyonlar ligine kalsın abicim?

yıllardır zaten katılamıyorlar seri devam etsin işte

AL kalsınlar orada gruptan çıktıktan sonra bişey yapamazlar

Bende anlamıyorum bunu. Nasıl bir kafada bazı renkdaşlar nasıl bir istektir yani. Beter olsunlar gelemesinler. Lugano saplasın 3-4 tane hatta. Oradan nereye gidiyorlarsa gitsinler.

Fenerbahçe, Lugano’yu elemesi halinde UCL 3. Ön eleme turunda Fransız ekibi LOSC Lille ile karşılaşacak.

Fenerbahçe, Lugano’yu elemesi halinde UCL 3. Ön eleme turunda Fransız ekibi LOSC Lille ile karşılaşacak.

Bu iyi olmuş, geçse bile bir tur daha var sanırım her türlü yipranacaklar ben yine de CL'ye kalmalarini istiyorum tornovida filan yenip Avrupa puanı diye kafa acmasinlar

O kadar uzak kalmisiz ki futbola tanimiyorum hicbirini , lisede 5 buyuk ligi ezbere sayardik

20240722_133447.jpg

Şampiyonlar ligi grupları yeni formatta 8 maça çıktı da Avrupa Ligi de mi aynı oldu yoksa orası yine 6 maç mı

köyferans takımı lille

köyferans yerine cl ve alye gitsinler sıktı artık harrigston gibi köferans mı çekicez bide

Geri
Üst Alt