Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 82.660
- 11.494
- 2.088
Temsilcilerimiz Fenerbahçe ve Trabzonspor'a Avrupa kupaları yolunda üstün başarılar dilerim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İkiye bölünen bedel çok düştü, o yüzden bir anlamı yok artık. ŞL katılım bedeli her takıma özel ayrı bir kalem artık.Eskiden şampiyonlar Ligi'ne2 takım giderse , clden gelen para 2 ye bölünüyordu , hala var mı o mevzu ? Fener de giderse bizim Cl peimi 2 ye bölünür mh
Temsilcilerimiz Fenerbahçe ve Trabzonspor'a Avrupa kupaları yolunda üstün başarılar dilerim
Bu tarz 1 yorum olmuş reis yavMilli damarlarımızın varis genişliğine ulaştığı bugünlerde fenere en zor rakibin gelmesini istemek doğru gelmedi. En kolay takım gelir de ona elenirler inşallah.
fb niye şampiyonlar ligine kalsın abicim?
yıllardır zaten katılamıyorlar seri devam etsin işte
AL kalsınlar orada gruptan çıktıktan sonra bişey yapamazlar
Fenerbahçe, Lugano’yu elemesi halinde UCL 3. Ön eleme turunda Fransız ekibi LOSC Lille ile karşılaşacak.
Şampiyonlar ligi grupları yeni formatta 8 maça çıktı da Avrupa Ligi de mi aynı oldu yoksa orası yine 6 maç mı
Avrupa Ligi'ne gitsinler niye CL'deki geliri bölüşüyoruz.Cl ye kalsinlar , tek kulvarda yarismak istemem fener ile.
En kötü köyferansa kalıyolar tek kulvar diye bi şey yokCl ye kalsinlar , tek kulvarda yarismak istemem fener ile.
Reyis Jonathan David nasıl tanımıyon ya Burak Yılmaz'ı izlerken görmen lazım en kötü, Angel Gomes de başka bir seviye topçu, geçen yıl bizimle de yalan dolan çok ufaktan adı çıkmıştı, gerisi evet ben de tanımıyorum.O kadar uzak kalmisiz ki futbola tanimiyorum hicbirini , lisede 5 buyuk ligi ezbere sayardik
Ekli dosyayı görüntüle 253722