Fenerbahçe Yeni Sponsorunu Kap'a Bildirdi!

1 yil icin 35.5 milyon tl ha

5.500.000 Euro denebilir güncel kur üzerinden.

İyi para ama 14.000.000 Euro olduğunu iddia edenler vardı.

Nasıl para akıtıyorlar böyle ya

yassah değil mi hemşerim kendi şirketini sponsor yapmak?

Güzel para aktariyor kulübe A.K.

5,5 Milyon € civari yapiyor.

DfFpz5gX0AAsaX6.jpg

5.500.000 Euro denebilir güncel kur üzerinden.

İyi para ama 14.000.000 Euro olduğunu iddia edenler vardı.

Bu 14 Milyona inananlardan biri de sen degil miydin burada, yanlis mi hatirliyorum sen yazmistin hatta 14 Milyon alacaklar diye galiba.

14 imkansiz birsey.

Futbol bir arac. Amac Fenerbahce'ye para akitip basari saglamak. Koc'un hayali Fenerbahce'ye baskan olmak degil. Sempatiyi oradan kazanip daha buyuk baskanligi kazanmak. Ileride gorursunuz

Dünyanın en pis en yavşak en serefsiz camiası bunlar bundan dolayı başları beladan kurtuluyor ilahi adalet var yaptığının cezasını çekersin illa ki.

Kulubun baskanini birak , kulubun sahibi bile kendi adina sirketlerden sponsorluk yoluyla para aktarabiliyor

Fakat bunun ffp acisindan bazi oransal limitleri var

5 milyon euro gibi rakamlarin bu limitin oldukca altinda oldugunu soyleyebilirim

Bu 14 Milyona inananlardan biri de sen degil miydin burada, yanlis mi hatirliyorum sen yazmistin hatta 14 Milyon alacaklar diye galiba.

14 imkansiz birsey.

Ben söyledim de inandım diye bir şey söylemedim. Sadece o yönde haber yapanlar var ama mümkün değil demiştim. Bu bile yüksek sayılır şu an için.

helal olsun valla ali koç'a. adam harbiden seviyor takımını. ne gerekiyorsa veriyor. birde bizim zenginlere bak, sanki akrep var ceplerinde, bir tane adam gibi zenginimiz çıkıp şu takıma sponsor olamadı ya. yazıklar olsun tüm zenginlerimize

helal olsun valla ali koç'a. adam harbiden seviyor takımını. ne gerekiyorsa veriyor. birde bizim zenginlere bak, sanki akrep var ceplerinde, bir tane adam gibi zenginimiz çıkıp şu takıma sponsor olamadı ya. yazıklar olsun tüm zenginlerimize

Onların derdi çalmak, çırpmak, ceplerini doldurmak senin dediğine bak.

Geri
Üst Alt