Fenerbahçe Yöneticisi Metin Sipahioğlu: "Fetö'den sonra hangi kulübün zirveye çıktığı ortadadır"

Adam açık açık haftalardır terörist diyor koca camiaya, bizimkiler de cikip haddini bildiremiyor, bu kadar basit mi yav bu işler

2013-2014 : fenerbahçe
2014-2015 : galatasaray
2015-2016 : beşiktaş
2016-2017: beşiktaş
2017-2018 : galatasaray
2018-2019 : galatasaray

2019-2020 : başakşehir

galatasaray:3
beşiktaş:2
fenerbahçe:1

fetö iyice ayukka çıktıktan sonra 3, darbe girişiminden sonra 2 kez şampiyon olmuşuz.
fetö deşifre olduktan sonra en az sayıda şampiyon olan takım, en çok şampiyonluk alan takıma mı diyor bunu?

hiçbir takıma fetöcü demeyi kendime yakıştırmam. ama birileri kendini böyle bir iftirayı atabilecek seviyeye düşürüyor.

galatasaray, türkiye cumhuriyeti'nin avrupa ve dünya'daki en büyük spor elçisidir.
galatasaray, ülkenin, halkın ve bayrağın yüz akıdır.
galatasaray, mustafa kemal atatürk'ün ışığında giden, cumhuriyetçi ve vatansever bir spor kulübüdür.
herkes haddini bilmeli.

süper final niye sadece o sezon yapildi ve bir daha neden tekrarlanmadi diye sorsan bu serefsize sana cevap veremez

alayi ayni bunlarin

gecen de yazmistim benim kuzenler falan da ayni kafadalar diye

fblinin en egitimsizi ile en okumus görmüsü bile fetödan bahsediyor konu gs olunca

ben hayatimda bunlardan daha mal bir topluluk görmedim fusbalda

ampulcularla ayni kafadalar

buna ilaveten gecen de dedigim gibi; sizi kim gsli yaptiysa gidin o kisiye bir seyler ismarlayin

yemek olur veya bir bira ne bileyim yav

bu ülkede gsli olmak büyük bir nimettir bu serefsizlerin arasinda
bunun degerini bilin

feto-culer-kimin-formasini-giydi_652.webp

Şeref yoksunları sizi. Taktiklerinizde kimlerden ilham aldığınız ortada zaten.

Fetöculer bittikten sonra sampiyonluk sayıları
Gs 2
Bjk 1
Basak 1
Fb?

Allah allah bir de turkiye kupasi sayilarina bakalim
Gs 1
Akhisar 1
Konya 1
Ts 1
Fb?

Fetönun bitisiyle fbnin bitisi arasinda pozitif bir korelasyon gorunuyor.

Bunlar niye böyle lan?

FETÖ bitti sizde !
Sikeciler sizi, hani FIFA / UEFAyi mahkeme veriyordunuz, para aliyordunuz?

Birakin artik bu masali!

Adam ağzıyla açıklamış. Feto bitti şampiyon olamıyoruz diye. E bizde aynısı söylüyoruz ki. Yani bu bir itiraf mi anlayamadım ben

''10 yılda 1 kez şampiyon olmuşuz, sadece 1...''

ha şunu bileydin kepaze herif

Yeni bir nihat özdemir doğuyor oda aziz başkan döneminde durmadan bize sallar durmadan bizim başarılarımızı görürdü siz konuştukça biz koymaya siz bize salladıkça biz üst üste koyup geçmeye devam ettik devam edeceğiz

Başladılar yine algıya... Hala Haluk Ulusoy üzerinden bize saldırıyorlar. Haluk Ulusoy'un ilk 2 döneminde (yani 97-2000 arası) hadi bizi ittirdiler diyelim, Avrupa'da da Ulusoy mu kupa aldırdı? Onu da Şenes Erzik'e bağlarsınız Allah bilir.

Haluk Ulusoy'un 3. döneminde (2000-2004) Galatasaray'ın 1 şampiyonluğu var. Sadece 1 tane. E hani ölümüne destekliyordu bizi?

Ulusoy'un 4. döneminde (2006-2008) Galatasaray'ın 1, Fener'in 1 şampiyonluğu var. Bunlardan bizim şampiyon olduğumuz sezon da Fener'in bize hediye ettiği 2005-2006 şampiyonluğu (malum Denizli maçı). Sezon ortasında ayrıldıktan sonra yine biz olmuşuz şampiyon, onu da rahmetli Hasan Doğan'a bağlayın hatta.

Sonraki dönemleri çok konuşmaya gerek var mı bilmiyorum. Ya fanatik Fenerbahçeli ya da Fenerbahçe'ye sempati besleyen başkanların sezonları. Mehmet Ali Aydınlar olmasa şu an belki de Fenerbahçe diye bir kulüp kalmamıştı hangi yüzle konuşabiliyorlar ki?

Bu memlekette "Yavuz Hırsız"ın hangi kulüp olduğunu herkes bilir. Yıllardır da aynı kulüp için kullanılır. Aynı zamanda kendi şerefsizliklerini başkası yapıyormuş gibi karşı tarafa iftira atan şerefsizlerin kim olduğunu da iyi biliyoruz. O yüzden çıktığınız deliğe kadar yolunuz var.

ByLock kullandığı gerekçesiyle 28 Temmuz 2017'de gözaltına alınan Bekir İrtegün'ün 2014 yılında 70 kez ByLock uygulamasına giriş yaptığı tespit edildi.

Etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanan İrtegün, kendisiyle birlikte cemaat bağlantısı olan pek çok futbolcunun ismini verdi.

İrtegün'ün iddiasında Emre Belözoğlu, Mehmet Topal, Uğur Boral, Orhan Şam, Gökhan Gönül, Alper Potuk, Zafer Biryol, Ömer Çatkıç gibi pek çok ünlü futbolcunun ismi geçti fakat toplamda altı isim suçlu bulundu.

ByLock kullandığı gerekçesiyle 28 Temmuz 2017'de gözaltına alınan Bekir İrtegün'ün 2014 yılında 70 kez ByLock uygulamasına giriş yaptığı tespit edildi.

Etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanan İrtegün, kendisiyle birlikte cemaat bağlantısı olan pek çok futbolcunun ismini verdi.

İrtegün'ün iddiasında Emre Belözoğlu, Mehmet Topal, Uğur Boral, Orhan Şam, Gökhan Gönül, Alper Potuk, Zafer Biryol, Ömer Çatkıç gibi pek çok ünlü futbolcunun ismi geçti fakat toplamda altı isim suçlu bulundu.
İşte şu haberi biz değil. Kulüp direk yayınlayacak. Bunların anladığı dil bu. Bizden de bir yönetici çıkıp Abdurrahim yada başkan değil baska bir yönetici ceza alması sorun olmayacak biri. Çıksın tam olarak şu yazdığını söylesin yeter. Ama ben anlamıyorum nefret ediyorum şöyle kibar yönetilmekten. Ah ah Ünal Aysal çok özledim lafı gediğine oturturdu

Dünkü macta pelkasin 92ci dk. da aldirmak istedigi penaltida alexli yillari geldi aklima. böyle kactane uzatma dakikalarda haksiz penalti aldirdi? Tonca sayarim. Hala su vardi bu vardi.
Pislikleri hali altinna sübürülmeseydi bugün temiz futbol olurdu ve böyle çocukca aciklamalarda bulunamazdilar.

Koduğumun geri zekalı şuursuzu itiraf etmiş işte fetö bitti fb bitti.

Geri
Üst Alt