Barış Çetiner
Ulubatlı Souness
- 3 Temmuz 2010
- 37.456
- 1.473
- 1.788
iğrenç bir camia
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
süper final niye sadece o sezon yapildi ve bir daha neden tekrarlanmadi diye sorsan bu serefsize sana cevap veremez
alayi ayni bunlarin
gecen de yazmistim benim kuzenler falan da ayni kafadalar diye
fblinin en egitimsizi ile en okumus görmüsü bile fetödan bahsediyor konu gs olunca
ben hayatimda bunlardan daha mal bir topluluk görmedim fusbalda
ampulcularla ayni kafadalar
tarlaları feto mu kazmış yani.
ibrahim akına da mı feto yaptırmış o açıklamaları

teşekkürler bilgi için midjyuland imamıBitmis bu lig
İşte şu haberi biz değil. Kulüp direk yayınlayacak. Bunların anladığı dil bu. Bizden de bir yönetici çıkıp Abdurrahim yada başkan değil baska bir yönetici ceza alması sorun olmayacak biri. Çıksın tam olarak şu yazdığını söylesin yeter. Ama ben anlamıyorum nefret ediyorum şöyle kibar yönetilmekten. Ah ah Ünal Aysal çok özledim lafı gediğine oturturduByLock kullandığı gerekçesiyle 28 Temmuz 2017'de gözaltına alınan Bekir İrtegün'ün 2014 yılında 70 kez ByLock uygulamasına giriş yaptığı tespit edildi.
Etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanan İrtegün, kendisiyle birlikte cemaat bağlantısı olan pek çok futbolcunun ismini verdi.
İrtegün'ün iddiasında Emre Belözoğlu, Mehmet Topal, Uğur Boral, Orhan Şam, Gökhan Gönül, Alper Potuk, Zafer Biryol, Ömer Çatkıç gibi pek çok ünlü futbolcunun ismi geçti fakat toplamda altı isim suçlu bulundu.