Fenerbahçe Ziegler için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi

Cevap: Fenerbahçe Ziegler için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi

Puahahaa kadroyu kest.Ama bir kaç hatan olmuş bak.Melo yerine baroni,Selçuk inan yerinede,Selçuk şahini koyman gerekir.belkide onu koymuşssundur zaten.Birde Muslerada kimki Volkan kalede olmalı.

belki selcuk sahindir o, nerden biliyorsun ))

Servet'in yerine odun koysanız oynar dediginiz günleride hatırlıyoruz kazmanında kazması Servet bugun Serdar Kesimal'le eşit olarak görülüyor :lol:

Kadroda tek hatam varsa oda Özer'in yerine Kazım'ı koymamam oldu

Kadroyu 6 yabancı ile oluşturuyum diye GG'nin yerine Eboue'yi yazmadım

Ayrıca Baroni'yide SelçukŞahin'ide yazın diyenler neye dayanarak kadroyu beğenmiyor açıklasınlar hep beraber aydınlanalım ?

Arkadaş dikkat çekmeye çalışıyor sanırım :) Neyse bu başlıkta size bol muhabbetler

Ben herşeyden önce futbolseverim arkadaşım. Adamlar dünyanın en iyi sol bekini aldı, sarı-kırmızı gözlüklerinizi atın, görün bu gerçeği.

Sarı kırmızı gözlükle bakmayanları dışlıyorlar abi :)

Arkadaş dikkat çekmeye çalışıyor sanırım :) Neyse bu başlıkta size bol muhabbetler

Hee. Boyum uzuyor GSCimbomda dikkat çekince.

Amma fanatiksiniz be kardeşim.

Volkan >>> 5 x Muslera <<< Alex :90:

Ben herşeyden önce futbolseverim arkadaşım. Adamlar dünyanın en iyi sol bekini aldı, sarı-kırmızı gözlüklerinizi atın, görün bu gerçeği.

dünyanın en iyi solbeki buysa en iyi sağ bekler içine sabriyide koymak lazım kafa buluyosun?

.

Onların hepsini topla, Evra'yı da ekle, 20'yle çarp, yine de bir Ziegler etmez.

:) Aksini ispat edip sana bi şeyler kanıtlamaya bile değmez hocam..Düz mantık : Juventus Dünya'nın en iyi sol bek'ini ( ! )henüz yeni almışken neden satsın?..:lol:

Geri
Üst Alt