Burak ÇELİK
10 Numara!
- 21 Ocak 2011
- 10.186
- 908
- 1.578
Cevap: Fenerbahçe Ziegler için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi
Metris Cezevi > Şikebahçe
Metris Cezevi > Şikebahçe

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

dünyanın en iyi solbeki buysa en iyi sağ bekler içine sabriyide koymak lazım kafa buluyosun?
Yahu neyse uzadı muhabbet, önceki sayfalarda Fener'i birşey sanan kişilere tepki olarak yazdım mesajları.
Ciddi değilim, deli de değilim.
Fenerbahçe korkusuzca transfer yapıyor adamlarını elde tutuyor asıl sorun bu
Volkan
(Mert)
GG Yobo Serdar Ziegler
(Şam) (Bekir) (Bilica) (Uğur)
Emre Alex Selçuk
(Baroni) (Sezer)
Dia Niang Stoch
(Özer) (Semih) (Mehmet)
Açıkcası şu kadroları bile çok iyi ve en önemlisi oturmus ligden düşeceklerine eminim ama o süre zarfına kadar bu kadro zirveye oynar olur ya lig sıralamasında su durumlarında bile bizden üstün olurlarsa deliririm heralde
Yahu neyse uzadı muhabbet, önceki sayfalarda Fener'i birşey sanan kişilere tepki olarak yazdım mesajları.
Ciddi değilim, deli de değilim.
yoboyu alamadılar sanırsam ?
Fenerbahçe korkusuzca transfer yapıyor adamlarını elde tutuyor asıl sorun bu
Volkan
(Mert)
GG Yobo(%90 gelecekmis umarım gelmez) Serdar Ziegler
(Şam) (Bekir) (Bilica) (Uğur)
Emre Alex Selçuk
(Baroni) (Sezer)
Dia Niang Stoch
(Özer) (Semih) (Mehmet)
Açıkcası şu kadroları bile çok iyi ve en önemlisi oturmus ligden düşeceklerine eminim ama o süre zarfına kadar bu kadro zirveye oynar olur ya lig sıralamasında su durumlarında bile bizden üstün olurlarsa deliririm heralde
Ama Özer > Arda'ya katılıyorum X7 'si hariç.
Özer bir sahaya çıksın, o zaman görüp karşılaştırabilirim belki.
Arda'dan daha çok oynadı geçen sene.
Korkusuzca transfer yapıyorlar dediğin; Ziegler mi? Kimi aldılar başka?
Emenike, Lugano, Santos gitti, Ziegler geldi.
Kimi elde tutuyorlar, kimi korkusuzca alıyorlar? Nasıl görüyorsun bu olayı anlamadım ben.
Özer>Hazard
Özer e hakaret ediyorsun renktaş,hazard önce Ş.L kupasını kaldırsın öyle gelsin,ismi ancak ondan sonra Özerle yanyana yazılabilir.Özer>Hazard
Servet'in yerine odun koysanız oynar dediginiz günleride hatırlıyoruz kazmanında kazması Servet bugun Serdar Kesimal'le eşit olarak görülüyor :lol:
Kadroda tek hatam varsa oda Özer'in yerine Kazım'ı koymamam oldu
Kadroyu 6 yabancı ile oluşturuyum diye GG'nin yerine Eboue'yi yazmadım
Ayrıca Baroni'yide SelçukŞahin'ide yazın diyenler neye dayanarak kadroyu beğenmiyor açıklasınlar hep beraber aydınlanalım ?