Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taraftar gazı almak için yapılacak bir hamle, geç kaldılar. 2 hafta önce postalasalar alkışlayacak bir grup taraftarı vardı, şimdi onlar da yokFenerbahçe yönetimi, yarın teknik direktör Domenico Tedesco ve Devin Özek'i kulübe çağırdı. [HT Spor]
Tedesco :Fenerbahçe yönetimi, yarın teknik direktör Domenico Tedesco ve Devin Özek'i kulübe çağırdı. [HT Spor]
Bu saatten sonra hoca degisikligi birsey getirmez, zaten mental olarak bitik durumdalar. Sezon sonu Tedesco gidecek zaten suan Fener yerinde olsam ligi nasil 2. bitirebiliriz onu dusunurdum, yoksa Trabzon bunlari gecebilir.Taraftar gazı almak için yapılacak bir hamle, geç kaldılar. 2 hafta önce postalasalar alkışlayacak bir grup taraftarı vardı, şimdi onlar da yok
Aynen öyle. Yarın macera aramadan son darbeyi de vuracağız inşallah. Beşiktaş'ın bile hedefi haline geldiler bugün. Gençlerbirliği maçını kazanırlarsa puan farkı 8'e inecek ki daha bunlarla maçı var. Bir puan kaybıyla kendilerini 4. sırada bile bulabilirler. Umarım bu süreçleri bizi gevşetmez de tam gaz şampiyonluğa gideriz. İç saha derbi maçımızdan ötürü yarın da kazanırsak puan farkını 10 hatta ikili averajla 11 olarak düşünüyorum. Bu onları daha da strese sokup futbolcularının da mental olarak ligi bırakmalarına sebep olacak.Bu saatten sonra hoca degisikligi birsey getirmez, zaten mental olarak bitik durumdalar. Sezon sonu Tedesco gidecek zaten suan Fener yerinde olsam ligi nasil 2. bitirebiliriz onu dusunurdum, yoksa Trabzon bunlari gecebilir.