Tedescodan sonra Arne Slot'u hoca yapsinlar.

Bu kadar aglayan adam tencere kapak olur

Yav şuraya yazıyorsunuz sonra orda burda,Liverpool'u yendikleri gece bile bizi konuşuyorlar,bakın bizim büyüklüğümüz başka,asla bir Fb olamayacaksınız işte ehehehehe falan diyorlar

Bırakın ne halleri varsa görsünler

Fenerbahçe yönetimi toplandı.

Tedesco’nun görevine son verilecek

Isot kartal gelir

Fenerbahçe yönetimi, yarın teknik direktör Domenico Tedesco ve Devin Özek'i kulübe çağırdı. [HT Spor]

hhahhaha adamın elindeki kadroyu bok et sonra adamı kov vay seni goca götlüm vay

Taraftar gazı almak için yapılacak bir hamle, geç kaldılar. 2 hafta önce postalasalar alkışlayacak bir grup taraftarı vardı, şimdi onlar da yok
Bu saatten sonra hoca degisikligi birsey getirmez, zaten mental olarak bitik durumdalar. Sezon sonu Tedesco gidecek zaten suan Fener yerinde olsam ligi nasil 2. bitirebiliriz onu dusunurdum, yoksa Trabzon bunlari gecebilir.

Bu saatten sonra hoca degisikligi birsey getirmez, zaten mental olarak bitik durumdalar. Sezon sonu Tedesco gidecek zaten suan Fener yerinde olsam ligi nasil 2. bitirebiliriz onu dusunurdum, yoksa Trabzon bunlari gecebilir.
Aynen öyle. Yarın macera aramadan son darbeyi de vuracağız inşallah. Beşiktaş'ın bile hedefi haline geldiler bugün. Gençlerbirliği maçını kazanırlarsa puan farkı 8'e inecek ki daha bunlarla maçı var. Bir puan kaybıyla kendilerini 4. sırada bile bulabilirler. Umarım bu süreçleri bizi gevşetmez de tam gaz şampiyonluğa gideriz. İç saha derbi maçımızdan ötürü yarın da kazanırsak puan farkını 10 hatta ikili averajla 11 olarak düşünüyorum. Bu onları daha da strese sokup futbolcularının da mental olarak ligi bırakmalarına sebep olacak.

Geri
Üst Alt