Evren Caglayan
10 Numara!
- 22 Eylül 2014
- 16.430
- 11.965
- 1.298
Ismail eagle hocam bostami ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abartmayın. O camianın derdi çok başka şu an. Çok başka dertleri var, öyle böyle patlamıyorlar. Takım içi karışmış durumda, hoca ve futbolcuların arasında sorunlar var. Futbolcularla taraftar arasında ciddi sorunlar var. Bir halt olmaz onlardan. Hepsini geçtim daha geçen hafta kendi sahalarında Forest maçında bugün bizim yaşadığımıza benzer bir rezillik yaşadılar.
...
Mentaliteleri, bakış açıları ve takımlarına inançları tam olarak bu şekilde. Sahadaki futbolcularına da bu yansıyor. Sosyal medyada zaten kafayı yemiş gibi sıradan tüm futbolcularına saldırıyorlar.
Takım içinde birbirinden hoşlanmayan, birbirini suçlayan futbolcuları var. Takım muhabirinin söyledikleri bunlar. Yakında medyaya da düşer zaten.

valla kim ne derse desin iyi olmadı.
ismail kartal gelip buradan namağlup serisi yakalayıp, ramsta bizi de yenip şampiyon yapabilir takımı
kötü oldu be, şampiyonluk tehlikeye girdi, ismail kartaldan çok korkuyorum
dostum bu ismail kartal boru değilFener ligi 2. bitirirse dua etsin.
Ismaille arasi kotu steve in aykutu istiyor en başından beri tabi ikna edebilirseIsmail eagle hocam bostami ?
Şaka bir yana Almanya MT ya da iki Madrid'den birisine gidecek gibi görünüyor.Klopp gelecekmiş![]()
Ayküt Azizle yakın olduğu için gelmez bence.Ismaille arasi kotu steve in aykutu istiyor en başından beri tabi ikna edebilirse
Ayküt hocama zemin uygun degilIsmaille arasi kotu steve in aykutu istiyor en başından beri tabi ikna edebilirse
3 ay sonra futbola geri dondugune bin pisman oluo kosarak kacar.Klopp gelecekmiş![]()