- 16 Haziran 2010
- 192.758
- 136.336
- 6.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fanatizm böyle bir şey ya malesef. eskiden bu raddede değildi kesinlikle. iş çığrından çıkmış durumda. böyle bir şeyi nasıl aklamaya çalışırlar?Ahmak kör cahil herifler. Sırf para kazanacaklar ve haberlerde takimlarinin adı geçiyor olması dolayisiyla herşeyi haklı saniyorlar. Bir konuda da haksızız ya biz diyin. Adamin açıklamaları ulu orta ortada. Yoğurdu bizim ülkemizde bile satılmıyor. Ama sorsan bir tane attığı Türk bayrakli tweeti paylaşıyorlar. Aynen dostum cumhuriyetin son kalesi kumdan kale
Bencillik. Kime ne olursa olsun benim keyfim yerinde olsun kafasi.fanatizm böyle bir şey ya malesef. eskiden bu raddede değildi kesinlikle. iş çığrından çıkmış durumda. böyle bir şeyi nasıl aklamaya çalışırlar?
Ne yani gidip pedofili birisini parası var diye elini ayağını mı öpelim? Senin gerçekler buysa konuşmayalım o gerçekleri…Money talks arkadaşlar
Şimdi size soruyorum
Bu rakkamı bizim takımımıza verseydi bu adam kabul etmeyecek miydik?
Dumanı üstünde domates çorbası gibi 175 milyon Euro
Gerçekleri konuşalım
Zaten varChobani sponsorlukları için sağda solda 40 milyon dolar duyuyorum eğer kesin ise bu eminim ki işin içinde siyaset var demektir.
İlk yazıldığı zaman bu sponsorluk miktar yazılmıştı yıllık 20 yad1 25 milyon. 40 olma olasılığı yoktur bence ondan bağımsız zaten siyasi bir sponsorluk.Chobani sponsorlukları için sağda solda 40 milyon dolar duyuyorum eğer kesin ise bu eminim ki işin içinde siyaset var demektir.
Umarım bize de böyle bir sponsorluk teklifi gelmez. Sanki bize ve Bjk'ye de benzer sponsorlar gelebilirler gibi geliyor ve buna bizim yönetim hayır der mi? Hiç emin değilim.muhtemelen bu adamı türkiye’ye sokar, işini taşımasına izin verirler. üstüne silah bırakanları topluma kazandırma adı altında bu firmada iş verirler.
mevzunun başlangıcı zaten borsada hisse satılmasıydı, mevcut siyasi konjonktürde de olanları düşünürsek herşey ilmek ilmek işlenmiş.
Bu teorim doğruysa bir çok kulübe benzer sponsorluk talepleri gelecektir.Umarım bize de böyle bir sponsorluk teklifi gelmez. Sanki bize ve Bjk'ye de benzer sponsorlar gelebilirler gibi geliyor ve buna bizim yönetim hayır der mi? Hiç emin değilim.